Müge Anlı Pozları Sosyal Medyayı Salladı! Mini Kot Elbisesiyle Magazinde Deprem Yarattı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni bölümleriyle hafta içi her gün yayına giren Müge Anlı gündüz kuşağını birbirine kattı. En çok izlenen program olan Müge Anlı seyircileri araştırmacı gazeteciyi hafta içi her gün resmi kıyafetlerle görmeye alıştı. Sosyal medyayı birbirine katan ünlü sunucunun içinden Minnie Mouse çıktı. Mini kot elbisesini üzerine geçirip arz-ı endam etti. İşte o görüntüler..

MÜGE ANLI SOSYAL MEDYA YIKILDI

Dobralığıyla nam salan araştırmacı gazeteci Müge Anlı magazin dünyasını birbirine kattı. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, sosyal medya paylaşımlarıyla yıktı geçti. Cinayet dosyalarını aydınlatan, kayıpları bulan Türkiye’nin ablası Müge Anlı kanal dışındaki tarzıyla dikkat çekti. Canlı yayında oldukça resmi giyinen Müge Anlı’nın içinden Minnie Mouse çıktı. Mini kot elbisesiyle görünen Müge Anlı’nın hayranlarından, “Ve Tanrı kadını yarattı” yorumları geldi.

MÜGE ANLI KAÇ YAŞINDA?

19 Aralık 1973 İstanbul doğumlu Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra Yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına Top Secret programıyla Kanal 6’da başladı. Müge Anlı magazin sunuculuğuna Kanal D ve ATV gibi kanallarda devam etti. Uzun yıllar Vatan Gazetesi’nin magazin müdürlüğünü yaptı. 2008 yılında Dobra Dobra’daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı.

Müge Anlı, 1999 yılında evlendiği gazeteci Burhan Akdağ ile yolları ayırdı. 2008 yılında boşanan çiftin bu evlilikten Lidya Müge isimli bir kızı var. İkinci baharına başlayan Müge Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 25 Haziran 2022 tarihinde evlendi.

MÜGE ANLI PROGRAMLARI

2006-2008 Dobra Dobra

2008- Müge Anlı İle Tatlı Sert

2010-2011 Mektubunuz Var

2019- Güven Bana

MÜGE ANLI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort