Muhammed Yakut Dilan-Engin Polat İddiası: Muhammed Yakut Kimdir?

Muhammed Yakut Dilan-Engin Polat İddiası: Muhammed Yakut Kimdir?

Sosyal medya hareketlendi. Geçtiğimiz seçimler öncesi siyasetçiler ve iş insanları ile alakalı muhtelif iddialar ortaya atan Muhammed Yakut bu kez Engin-Dilan Polat çiftini ele aldı. Çektiği videolarla gündem olan Muhammed Yakut’un kim olduğu merak mevzusu oldu. İspanya’da yakalandığı malum ve 3 gün ilkin özgür kalan Muhammed Yakut’un toplumsal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki lafları dikkat çekti. Peki, Muhammed Yakut kimdir? İşte yanıtı..

MUHAMMED YAKUT ENGİN-DİLAN POLAT

Magazin dünyasının maksimum konuşulan adları Engin-Dilan Polat çiftinin geçmişleri ile alakalı iddialarda bulunan Muhammed Yakut, Polat çiftinin e-posta order yolu ile kara para akladığını iddia etti. “Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz?” diyen Muhammed Yakut, “Ben babasını da tanırım. 2012’de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Hangi Batmanlı sanatçıdan kaynaklı namus davasından öldürdüğünü… Öyle namuslu babaları vardı cezaevinde kahrından öldü. Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED YAKUT KİMDİR?

YouTube ve Twitter mecralarında Deliler Delisi lakabıyla gösterim yapan Muhammed Yakut 1972 senesinde Diyarbakır’da doğdu. Babası Hacı Hasan Yakut’dur. Diyarbakırspor Kulübü eski başkanı Abdurrahman Yakut’un yeğenidir. Mustafa Kemal Atatürk Anadolu Lisesi’nde okudu. 1992 senesinde BOTAŞ’ta çalıştı. Daha ilkin Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Muhammed Yakut, Ankara’da bir yağ fabrikasının da sahibidir.

2012 senesinde Kamuoyuna yansıyan o günkü haberlerde, Kocaeli’de Körfez ilçesindeki Denizatı Petrokimya Şirketi’nin sahibi iş adamını kaçırarak 400 bin dolarını alan çete üyelerinin başlangıcında Muhammed Yakut vardı. İş adamının kaçırılması sonra başlatılan operasyonda Muhammed Yakut, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sosyal meydanın gündemine aniden giren Muhammed Yakut’un sabıkasının kabarık olduğu söyleniyor. Evli ve evlatları olan Yakut, son zamanlarda oldukça konuşuldu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort