Murat Ercan kimdir? Murat Ercan kaç yaşında, nereli? Murat Ercan hayatı ve biyografisi!

Gündemde bulunan adlardan biri olan Murat Ercan ile ilgili detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sık sık karşılaşmış olduğu isim olan Murat Ercan’ın yaşamını araştırıyor. Peki, Murat Ercan kimdir? Murat Ercan kaç yaşında, nereli? Murat Ercan yaşamı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

MURAT ERCAN KİMDİR?

Murat Ercan 1974 senesinde Kırşehir’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini babasının memuriyeti bundan dolayı yurdun muhtelif şehirlerinde devam ettikten sonrasında 1991 senesinde Keçiören Lisesinden mezun oldu.

Sırası ile Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültelerinden mezun oldu.Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Bu alanda hekime çalışmaları devam etmektedir.

Murat Ercan

Ak Parti Teşkilatlarında, mahalle, ilçe ve il düzeyinde değişik görevler üstlendi. 2014 senesinde Sincan Belediye Meclis Üyesi seçildi. Ardından 10 Kasım 2017’de Sincan Belediye Başkanlığı görevine geldi.

31 Mart 2019 tarihinde meydana getirilen mahalli seçimlerde Sincan Belediye Başkanı olarak tekrar seçilen Murat ERCAN İngilizce bilmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Sincan Belediyesi Murat Ercan AK Parti Gündem Yaşam Politika Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort