Mustafa Ceceli rüzgar gibi esti

Körfez Belediyesi, Hereke Kalesi’nin açılışı sonra Hereke Sahili’nde Mustafa Ceceli’yi Körfezlilerle buluşturdu. Şarkıları ile gönüllerde yer alan Ceceli’yi dinlemeye gelen Körfezliler Hereke Sahili’ndeki alanı tıka basa doldururken, Başkan Şener Söğüt de konser öncesinde kendisine teşekkür ederek plaket takdim etti.

GERDANLIK GİBİ DURUYOR

Binlerce vatandaşın akın etmiş olduğu konserde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bugün oldukça mühim bir gün, hem Hereke Kalesi’nin açılışını gerçekleştirdik hem de şuan oldukça sevdiğim müzisyen Mustafa Ceceli konserinde bir aradayız. Bu eğlenceli günde mükemmel bir imaj var karşımda. Hereke Işıl Işıl; Körfez Işıl Işıl. Hereke Kalesi bir gerdanlık gibi duruyor Hereke’nin üstünde ”ifadelerini kullandı.

PERFORMANSI İLE BÜYÜLEDİ

Mustafa Ceceli’de Körfez’de ve Hereke’de olmaktan kaynaklı büyük saadet duyduğunu belirtti. Sevilen şarkılarını ayrı ayrı seslendiren ve aşağı yukarı 2 saat süresince sahnede kalan Ceceli, hayranlarıyla da söyleşi etmeyi dikkatsizlik etmedi. Ceceli, kendisine birlikte rol alan dev koro ile sevilen şarkılarını seslendirdi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort