Mustafa Emre Başbuğ kimdir? Mustafa Emre Başbuğ kaç yaşında, nereli? Mustafa Emre Başbuğ hayatı ve biyografisi!

Gündemde bulunan adlardan biri olan Mustafa Emre Başbuğ ile ilgili detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sık sık karşılaşmış olduğu isim olan Mustafa Emre Başbuğ’un yaşamını araştırıyor. Peki, Mustafa Emre Başbuğ kimdir? Mustafa Emre Başbuğ kaç yaşında, nereli? Mustafa Emre Başbuğ yaşamı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

MUSTAFA EMRE BAŞBUĞ KİMDİR?

1971 senesinde Sivas ili Divriği ilçesinde dünyaya geldi. 1985 senesinde Afyon Polis Kolejinde akabinde 1989 senesinde Polis Akademisinde öğrenimine devam etti. Mezun olduğu 1993 senesinde Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığında Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı.

Askerlik görevini 1995-1996 yıllarında yedek subay olarak Diyarbakır’da yerine getirdi. 15 yılı istihbarat hizmetlerinde olmak suretiyle sırayla Emniyet Genel Müdürlüğü, Ankara, Diyarbakır, Bursa, Kayseri, Hakkari ve Ankara illerinde vazife yaptı. Toplamda 3 sene olmak suretiyle 2 kez Birleşmiş Milletler Misyonlarında vazife aldı. 02.07.2018 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine yükseldi ve Teftiş Kurulu Başkanlığı ekibi resmi vazife yeri olmak kaydıyla, Ankara Emniyet Müdürlüğündeki görevini 19.09.2019 tarihindeki Cumhurbaşkanlığı onayıyla Şırnak Emniyet Müdürü olarak atandığı tarihe kadar sürdürdü.

07.07.2021 tarihindeki Cumhurbaşkanlığı onayıyla Gaziantep Emniyet Müdürü olarak atandı.

Mustafa Emre Başbuğ 3. Sayfa Gündem Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort