Naci Bayşu kimdir? – Elips Haber

Naci Bayşu kimdir? Naci Bayşu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Naci Bayşu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Naci Bayşu kimdir? Naci Bayşu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Naci Bayşu’nun biyografisini haberimizde derledik…


Tolga Aslan kimdir?

Naci Bayşu kimdir?

Türk müziğinin meşhur prodüktörlerinden olan Naci Bayşu, Bay Müzik’in sahibidir. 90’lı yıllarda başladığı prodüktörlük hayatında Bayşu, sayısız yapıma imza attı. Her alanda gösterilen müziğe mühim bir çağ atlatan Naci Bayşu, bir devre Bravo dergisinin müzik sayfasını hazırladı. Bayşu, kendisi gibi prdüktörlük ve müzisyenlik yapan İskender Paydaş’ın 1990 senesinde çıkardığı enstrümantal albümü ‘İsko Disko’nun prodüktörlüğünü üstlendi.

Kenan Doğulu’nun albümlerine tesir etti

Halk müziği ezgilerinin enstrümantal olarak tekrar düzenlenmiş olduğu Anadolu kültürünü yansıtan Yedi Karanfil ve sonrasında Türk Pop müziğinin efsanesi olacak Kenan Doğulu’nun albümlerine tesir etti. Müzisyen bir ailede dünyaya gelen Naci Bayşu’nun babası bestekar Abdullah Nail Bayşu, ağabeyi besteci ve prodüktör Osman Bayşu ve eniştesi Türk Halk Müziği sanatçısı Arif Sağ’dır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort