Nadal’ın talihsizliği: Wimbledon’da sakatlandı, yarı finalden çekildi

Wimbledon’dan meydana getirilen açıklamada, sağlık denetimine giren 36 yaşındaki tenisçinin karın kaslarında yırtık saptandığı ve turnuvaya devam edemeyeceği belirtildi.

Kyrgios doğrudan finale yükseldi, rakibi Djokovic

AA’nın haberine nazaran; dünya 40 numarası Avustralyalı Nick Kyrgios, iki numaralı seribaşı Nadal’ın turnuvadan çekilmesi sebebiyle yarınki yarı final müsabakasını hükmen kazanarak finale yükseldi.

Kyrgios, dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic ile 9 numaralı seribaşı Büyük Britanyalı Cameron Norrie ortasındaki karşılaşmayı kazanan tarafla, 10 Temmuz Pazar günü finalde karşılaşacak.

Maç esnasında sakatlanan Nadal, devam etmişti

Çeyrek finalde 11 numaralı seribaşı ABD’li Taylor Fritz ile karşılaşan Nadal, karın kaslarından sakatlık yaşamasına rağmen maça devam etmiş ve rakibini 3-2’lik setlerle yenik ederek üst cinse kalmıştı.

Sezona hoş bir başlangıç yapan Nadal, Avustralya Açık ve Fransa Açık grand slam turnuvalarında kupaya uzanmıştı. Mesleğinde iki Wimbledon şampiyonluğu bulunan İspanyol tenisçi, toplam 22 grand slam zaferiyle bu alanda tek erkekler rekorunu elinde tutuyor.

Nick Kyrgios ise mesleğinde birinci sefer bir grand slam turnuvasında final maçına çıkacak.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort