Netflix’e zam iddiası! Netflix’e zam mı geldi? Netflix ücretleri ne kadar oldu?

Son günlerin tanınmış mevzusu Netflix fiyatlarına meydana getirilen iddia edilen zammı oldu. Sosyal medya kullanıcıları, bilhassa Twitter’da, Netflix’ten aldıkları e-postalarla yeni tutarları paylaşmaya başladılar. Merkezi ABD Birleşik Devletleri Kaliforniya’da olan dijital gösterim platformunun Türkiye için belirlediği fiyatlar, vatandaşlar tarafınca merakla araştırılmaya başlandı. Peki, 2023’te Netflix Türkiye tutarları ne kadar oldu? İşte detaylar:

Netflix’e Zam İddiaları Sosyal medyada dolaşan bilgilere göre, Netflix’te Standart Paket tutarı 149,99 TL’ye yükseldi. Ancak bu iddiaların doğru olup olmadığını idrak etmek için Netflix’in resmi sitesine göz atmak gerekiyor.

Netflix Resmi Sitesinden Açıklama Netflix’in resmi web sitesinde bulunan bilgilere göre, “Netflix’i akıllı telefonunuz, tabletiniz, Akıllı TV’niz, dizüstü bilgisayarınız ya da gösterim cihazınızda durağan(durgun) bir aylık ücretle izleyin. Aylık plan ücretleri 99,99 TL ile 199.99 TL içinde değişmektedir. Ekstra maliyet yok, kontrat yok.”

2023 Güncel Netflix Fiyatları

  • Netflix Temel Plan: 99,99 TL (Tek aygıt ve 720p HD çözünürlük)
  • Netflix Standart Plan: 149.99 TL (2 aygıt ve 1080p HD tam HD çözünürlük)
  • Netflix Özel Plan: 199.99 TL (4 aygıt ve Ultra HD çözünürlük)

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort