Netflix’te reklamlı abonelik dönemi! İçerikler daha ucuza izlenecek

Cannes Lions reklamcılık şenliğinde açıklamalarda bulunan Netflix CEO’su Ted Sarandos, Netflix’e reklamlı abonelik sistemi getireceklerini duyurdu. Sarandos, “Daha düşük bir fiyat isterim ve reklamları izleyeceği’ diyen şahıslar için bir reklam paketi ekliyoruz” dedi.

Bu paket, kullananların Netflix içeriklerini daha ucuza ama reklamlı bir formda izlemelerini sağlayacak. Yeni Netflix paketinin ise ne zaman kullanılacağı şimdi bilinmiyor.

BİR REKLAM KATMANI EKLEYECEĞİZ

Reklam sonucu ile ilgili konuşan Sarandos, şu lafları kullandı:

“‘Netflix benim için oldukça kıymetli ve reklam olmasını umursamıyorum” diyen büyük bir müşteri kısmını masadan kaldırmıştık. Bir reklam katmanı ekliyoruz; bugün bildiğiniz suretiyle Netflix’te reklam göstermiyoruz. ‘Daha düşük bir fiyat isterim ve reklamları izleyeceğim’ diyen şahıslar için bir reklam paketi ekliyoruz.”

Geçtiğimiz aylarda, seneler sonrasında birinci kere abone kaybeden Netflix, bunun akabinde kimi esaslı değişikliklere imza atmaya başlamıştı. Şirket, değişimler kapsamında çoğu üretimi platformdan kaldırdı, projelerini iptal etti ve firma içi siyasetini değiştirdi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort