Öğrenciye vergisiz telefon ve bilgisayar şartları nelerdir? Vergisiz telefon ve bilgisayar şartları belli oldu mu?

Öğrenciye vergisiz telefon ve bilgisayar şartları nelerdir? Sorusu, toplumsal medya üstünde yer almakta olan iddialar sebebiyle yeniden gündeme geldi. Bazı iddialara göre vergisiz telefon ve bilgisayar şartları içinde yalnızca Türkiye’de üretilen ya da montajlanan cihazlar kabul edilecek. Bu nedenle yalnızca yerli telefon ve bilgisayarlarda mı geçerli merak ediliyor. Peki, Öğrenciye vergisiz telefon ve bilgisayar şartları nelerdir? Vergisiz telefon ve bilgisayar şartları belli oldu mu?

ÖĞRENCİYE VERGİSİZ TELEFON VE BİLGİSAYAR ŞARTLARI NELERDİR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısında mahalli seçim hazırlıklarının başlatılması emirini verirken gençlerle alakalı de “Cep telefonu, ücretsiz internet, gençlik bankası ile alakalı Mehmet Bey (Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz lafları tutacağız” dedi.

ÖĞRENCİYE VERGİSİZ TELEFON VE BİLGİSAYAR ŞARTLARI

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek.

Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak.

Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek.

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek.

Son zaman birtakım kaynaklarda yer almakta olan asılsız iddialara göre vergisiz telefon ve bilgisayar şartları içinde “alınacak olan cihazın Türkiye’de üretilmiş ya da montajlanmış olması” şartı da yer alıyor. Fakat bu mevzu ile alakalı hemen hemen net bir malumat ve izahat bulunmuyor.

ÖTV Gündem Teknoloji Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort