Oğuz Ceylan: Son yıllarda yaşamadığım duyguları burada yaşıyorum

BİZİ ALAKADAR ETMİYOR

Serinin bozulmayacağına inandığını belirten Oğuz Ceylan şu şekilde konuştu: Güzel bir haftayı geride bıraktık çok şükür. İnşallah bundan sonra böyle devam edeceğini temenni ediyorum. Önümüzde Erzurumspor maçı var ve bu karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanacağız. Günümüz çok az, yoğun bir maçtan çıktığımız için yorgunluk da var. Rakiplerimizin sıralaması bizleri alakadar etmiyor çünkü her maçı final maçı gibi görüyoruz. Bu takım Erzurum da olabilir, Eyüp de olabilir. İyi bir maç olacağını ve galip geleceğimizi düşünüyorum. Devam eden seriyi bozmayacağız.

KALPLER BİR ATIYOR

Keçiören maçının ardından da söyledim. İnanılmaz bir aile ve arkadaşlık ortamımız var. Oynayan oynamayan herkesin kalbi bir atıyor. Uzun yıllardır futbol oynuyorum ve son zamanlarda yaşamadığım duyguları burada yaşıyorum. Her galibiyetten sonra daha fazlasını isteyen bir grubuz. Sezonun sonuna kadar da böyle gideceğini düşünüyorum.

SAHADA BASMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ

Taraftar, şehir bizim 12. adamımız. Bizler sahada mücadele ederken tribündeki insanları görünce saha içinde daha farklı oluyorsun, sosyal hayatına bile dikkat etmek istiyorsun. Türkiye’de ses getirmiş bir taraftar grubumuz var. Her geçen hafta taraftar sayımız artıyor. En büyük itici gücümüz taraftarımız bize destek verecek, biz de sahada basmadık yer bırakmayacağız, savaşacağız.

TAKIM OTURDU GİBİ

Zaman geçirme konusunda da Ertuğrul hocamızın ayrı bir hassasiyeti var. Yatarak, zaman çalarak futbol oynamamamız gerektiğini sürekli vurguluyor. Bizler de o düşüncedeyiz. Allah’a çok şükür takım oturdu gibi. Gibi diyorum çünkü lig bu önümüze neler çıkacağı belli olmaz. An itibariyle iyi giden bir hava var. Allah göstermesin aksadığımızda asıl resim ortaya çıkacak. Ancak ben bu futbolcu grubu içinde büyük bir sıkıntı oluşacağını düşünmüyorum.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort