Oğuz Ceylan: Tüm takım inanıyor

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN

Keçiörengücü galibiyeti ile ilgili sözlerine başlayan Oğuz şu ifadelere yer verdi: Maça çok iyi başladık ve 90 dakika bozulmadan, iyi oyunla kazandık. Aslında haftalardır takımımızda iyi bir gidişat var ve her hafta üstüne koyarak gidiyoruz. Allah nazardan saklasın. Önemli olan bunu devam ettirebilmek. Futbolcu grubu, hoca grubu her maça final niteliğinde bakıyoruz. Gerçekten inanmış bir grup var ve çok güzel bir aile ortamımız mevcut. Bunu da maçlara yansıttığımızda sonuç alabiliyoruz.

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Gireniyle çıkanıyla, yani oynayanı oynamayanıyla, tribünde olanıyla, evinde izleyeniyle inandık. İnşallah şehir de inandı. İnanmayanları da inandıracağız ve yolun sonu şampiyonluk diyorum. Sezon sonunda şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız inşallah. Taraftarımıza pek fazla söyleyecek bir şey yoktu. İlk dakikadan son dakikaya kadar maçın 12. adam olduklarını hissettiriyor.

GÜZEL BİR AİLE ORTAMI VAR

Bizler saha içinde, taraftar da canla başla tribünde mücadele ediyor. İlerleyen haftalarda hep birlikte bu stadı dolduracağız. Oynayan oynamayan herkes birbirine saygı duyuyor. Biz bunu çok şükür erken elde ettik. Güzel bir aile ortamı var ve ben ya da Mehmet Yılmaz kim oynarsa oynasın forma için mücadele edecek. Bu sadece ikimiz için değil tüm takım için geçerli.

DERSLER ÇIKACARAĞIZ

Takım içindeki bu ortamın bozulmamasını sağlayacağız, bozmaya çalışanlara da izin vermeyeceğiz. Futbolcu grubu olarak güzel bir uyum yakaladık. Bu takım her hafta farklı bir Kocaelispor izletiyor, üstüne koyan bir Kocaelispor izlettiğimize inanıyorum. 7 haftayı bitirdik. Oyunumuzun üstüne daha çok koyarak, eksiklerimizden ders çıkararak devam etmemiz lazım. Tabii ki takılmalar da olacak ama inancımızı hiç kaybetmeyeceğiz inşallah.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort