Oğuzhan Uğur Mevzular Açık Mikrofon 100. Yıl Özel Youtube Tek Parça İzle

MEVZULAR AÇIK MİKROFON: 100. YIL ÖZEL VİDEO

Yaptığı programlarla büyük yankı uyandıran Oğuzhan Uğur bombayı patlattı. 29 Ekim’e hususi gösterim yapan Oğuzhan Uğur videoyu yayınladı. Dakikalar içerisinde milyonlarca kez izlenen Mevzular Açık Mikrofon: 100. Yıl Özel yayının apacağı Cumhuriyet’in 100. yılına hususi programın konuklarını açıkladı.

OĞUZHAN UĞUR MEVZULAR AÇIK MİKROFON

Sosyal medya hesabından izahat yapan Oğuzhan Uğur, “Mevzular Açık Mikrofon 100. Yıl Özel! Konumuz Atatürk, Cumhuriyet ve 100. Yılında Türkiye. Sizler de gelmek isterseniz, katılım başvurusu için 2 Ekim’i bekleyiniz. Tarihimizi kitaplardan ya da tanıklardan değil de, dayınızdan, amcanızdan ya da feysbuk şeyhlerinden öğrendiyseniz, kesinlikle gelmelisiniz” dedi. Prof. Dr. Celal Şengör ve Prof. Dr. İlber Ortaylı ile yerli ve yabancı birden fazla gazetecinin bulunduğu Mevzular Açık Mikrofon: 100. Yıl Özel yayınını tek parça halde Gain platformu üstünden izleyebilirsiniz.

OĞUZHAN UĞUR MEVZULAR AÇIK MİKROFON 100. YIL ÖZEL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MEVZULAR AÇIK MİKROFON 100. YIL ÖZEL

Genel seçimler sürecinde birden fazla siyasetçiyi programına getiren Oğuzhan Uğur düğmeye bastı. 11 ili etkileyen 6 Şubat depreminin sonrasında yapmış olduğu Deprem hususi yayınla günlerce konuşulan Oğuzhan Uğur Cumhuriyetimizin 100. yılı için harekete geçti. Mevzular Açık Mikrofon programı için 100. sene hususi kısmı hazırlayan Oğuzhan Uğur büyük sürpriz yaptı. Oğuzhan Uğur’un “Bu akşam burada Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Korkmayın zira bir milleti korku ile dizginlemek gereksinim duyulan tavizlere en geçerli bahaneleri sağlar. İşte tam da bu yüzden İstiklal Marşımız ‘Korkma!’ diye başlar…” diye başladığı lafı Gülşen devraldı ve İstiklal Marşı’nı okudu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort