Oyuncu Alec Baldwin’in görüntü yönetmenini öldürdüğü olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

Dünyaca meşhur oyuncu Alec Baldwin, geçtiğimiz yıl ekim ayında hem yapımcısı hem de oyuncusu olduğu Rust filminin çekiminde korkulu bir kaza yaşadı. Rol gereği eline almış olduğu silaha reel mermi konulmuş olan oyuncu, imaj yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne niçin oldu. Dünyanın gündemine oturan ve tahkîkat başlatılan vakayla alakalı yeni sahneler ortaya çıktı.

İLK MÜDAHALE ANLARI GÖRÜLDÜ

Santa Fe İlçesi Şerif Ofisi, başlatılan soruşturmayla alakalı yeni görüntüleri yayınladı. Görüntülerde Hutchins’in ölmeden önceki son anları ve vaka yerine gelen sıhhat ekiplerinin müdahalesi görüldü. Öte taraftan görüntülerdeBaldwin’in iki polis tarafınca yapılan ilk sorgusundan sahneler de yer alıyor.

İFADE GÖRÜNTÜSÜ YAYINLANDI

ABD basınında bulunan haberlere göre, meşhur erkek oyuncu buradaki ifadesinde tetiği kendisinin çekmediğini, fakat silahtan çabucak canlı mermi çıktığını anlatıyor. Sahte bir merminin iyi mi bu kadar hasara yol açabileceğini bilmediğini belirten Baldwin, canlı mermiyi silaha kimin yerleştirdiğini bilmediğini söylüyor.

PRODÜKTÖRLERE PARA CEZASI

Cinayetle biten kazanın sonrasında başlatılan tahkîkat şu ana kadar kimse suçlanmadı fakat emniyet kurallarına uymadıkları gerekçesiyle filmin prodüktörlerine en çok para cezası olan 136,785 dolar para cezası verildi. Mahkeme kayıtlarına göre silahı Baldwin’e yönetmen yardımcısı Dave Halls verdi ve içerisinde reel mermi bulunduğunu bilmiyordu. Silahı Halls’a da, filmin 24 yaşındaki silahçısı Hannah Gutierrez-Reed vermişti. Avukatları, Reed’in de reel merminin silaha iyi mi girdiğini bilmediğini dediğini aktardı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort