Oyuncu Gözde Kaya “Kedi ve köpekler için fare zehri konmuş” dedi Eda Ece çileden çıkıt: Bunu yapanlar insan değil

Ramo ve Senden Daha Güzel gibi dizilerdeki başarısıyla adından laf ettiren etkin oyuncu Gözde Kaya, toplumsal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda İstanbul Göztepe’de birtakım parklara köpeklerin ölmesi için sıçan zehri konulduğunu ileri sürdü. Paylaşımın hızlıca toplumsal medyada gündem olmasının sonrasında oyuncu Eda Ece’den reaksiyon gecikmedi.

“KEDİ VE KÖPEKLERİN ÖLMESİ İÇİN FARE ZEHRİ KONMUŞ”

Instagram hesabından paylaşım yaparak köpeklerin zehirlendiğini ileri devam eden Gözde Kaya, “Göztepe hürriyet parkı, Çiftehavuzlar sahil, bu civarlar ve bilemediğimiz yakınlarda kedi ve köpeklerin ölmesi için sıçan zehri konmuş. Çevremizden de köpeklerin zehirlenme haberleri, hatta videoları geliyor. Lütfen köpeklerinize bilhassa yerden bir şey yememesine oldukça dikkat edin ve oldukça rica ediyorum bu bilgiyi paylaşın! Köpeklerinizde halsizlik, titreme, kusma vs emareler gözlemlerseniz derhal en yakındaki kliniğe giderek acele müdahale sağlayın lütfen. Biter mi bigün kötülükleriniz” ifadelerini kullandı.

EDA ECE: SİZİN GİBİ ACIMASIZLARI ZEHİRLEMEK LAZIM

Gözde Kaya’nın paylaşımı hızlıca toplumsal medyada gündem olurken tepkiler de bununla beraber geldi. Köpeklerin zehirlenme iddiasına sessiz kalmayan Eda Ece, “Bunu yapanlar; siz insan değilsiniz, yaşama hakkına saygınız yok. Merhametsizsiniz, canisiniz. Sizin gibi acımasız bir kalbi olanı zehirlemek lazım. En büyük çekince sizsiniz, onlar değil. Topluma zarardan diğer bir şey getirmezsiniz. İşte fenalık bu” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort