Pahalılıktan dert yanan yaşlı kadına sözleri tepki çekti: “Önce şükretmeyi bil”

Ekonomiyle alakalı şikayetlerini özetleyen yaşlı bir hanım ‘Kanal Dünya’ adlı kanalın “Geçinebiliyor musunuz?” sorusuna “Alıyorum 4 bin lira para. Kiram yok şükür, babamın evinde oturuyorum.” şeklinde cevap verdi.

Muhabirin “Neden bu hallerdeyiz?” sorusuna ise “Oy verenler düşünsün. Kendilerine yettiler, bizlere de yettiler.” cevabını verdi.

Bunun üstüne “Neden oy verenler utansın abla?” diyen bir şahsa yaşlı hanım “Bu pahalılık ne?” diye sordu. O yurttaş ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kastederek “O mu yapıyor?” diye sordu. Yaşlı kadının “Kim yapıyor?” sorusuna ise “Onu indirmeye çalışanlar yapıyor.” cevabını verdi.

Bu laflar üstüne yaşlı hanım “Daha beter olacaksın oğlum.” derken, o yurttaş “Tamam sen oy verme, biz veriyoruz sorun yok. Önce şükretmesini bileceksin.” diye konuştu. Bir öbür yurttaş ise “Sadece kartınla otobüste ücretsiz gidiyorsun, onu söyle yeter.” şeklinde yardımcı verdi.

Muhabir ise o vatandaşa “Tarım Kooperatiflerini devlet açtı, niçin daha pahalı?” diye sorarken, “Yurt dışı olduğu gibi Türkiye’ye gıcık vaziyette, bilhassa Cumhurbaşkanı’na gıcık.” cevabını aldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort