PATLAMA NEREDE OLDU? Derince Limanı nerede? Kocaeli limanı patlaması son dakika izle!

Bugün saat 14.40 sıralarında Kocaeli‘nin Derince Limanı mevkiinde güçlü bir patlama meydana geldi. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin deposunda yaşandığı öğrenilen patlama Gölcük’ten de hissedildi. Vatandaşların sorguları Patlama nerede oldu? Derince Limanı nerede? Kocaeli limanı patlaması son dakika izle! Yönünde oldu. İşte sıcak gelişmeler…

PATLAMA NEREDE OLDU?

Bugün saat 14.40 sıralarında Kocaeli’nin Derince Limanı mevkiinde güçlü bir patlama meydana geldi. Vatandaşların suç duyurusu üstüne bölgeye birden fazla takım sevk edildi. Dumanların yükseldiği vaka yerine TEM ekiplerinin de sevk edilmiş olduğu öğrenildi. Kentin büyük bölümünde hissedilen patlamanın sonra ambulanslar da vaka yerine ulaştı. Patlamada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Patlama sonra vaka yerine giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “2 silo etkilendi, patlamanın nedenini hemen hemen bilemiyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

DERİNCE LİMANI NEREDE?

Bugün öğleden sonra Kocaeli’de büyük bir patlama sesi duyuldu. Ardından kenti dumanlar sardı. Vatandaşların merak etmiş olduğu konulardan bir tanesi de Derince Limanı nerede? Oldu. Derince Limanı, İzmit Körfezi’nde bulunan bir limandır. Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan liman 1900 senesinde Anadolu Bağdat Demiryolları Kumpanyasıtarafından inşa edildikten sonra 1904 senesinde faaliyete başlamıştır. 1927 senesinde Devlet Demiryolları ve Limanları Umum Müdürlüğü’ne içeriğinde faaliyetlerine devam ederken 1953 senesinde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi’ne devredilmiştir. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafınca 2004 senesinde özelleştirme kapsamına alınan liman 2015 senesinde “İşletme Hakkının Devri” yöntemiyle 39 yıllığına özelleştirilmiştir.

PATLAMA NEREDE OLDU? Derince Limanı nerede? Kocaeli limanı patlaması son dakika izle!

Serhıldan Hülakü

Kocaeli Gündem Yaşam Güncel Haberler Son Dakika

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort