Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yüzük mü taktı?

Magazin gündeminin ilgiyle takip edilen çifti Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’dan sevenlerini sevinçli edecek bir haber geldi. Kaan Yıldırım Pınar Deniz’le olan fotoğraflarını toplumsal medya hesabından paylaşarak yakında evleneceklerini işaret etti. Peki, Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yüzük mü taktı?

Kanal D’nin beğenilen dizisi “Yargı”da canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ rolüyle ünü sınırları aşan oyuncu Pınar Deniz, bir süredir ilişki yaşamış olduğu meslektaşı Kaan Yıldırım’dan evlilik teklifi aldı.

Dizinin sürem finalinin yayınlanmasının sonrasında tatile çıkan çift, ilkin Yunanistan ve İtalya’ya, sonrasında da İngiltere’ye gitmişti.

PINAR DENİZ VE KAAN YILDIRIM EVLENİYOR MU?

Pınar Deniz, önceki gün Cambridge’de saadet gözyaşları dökerken çekilmiş bir fotoğrafını 2.8 milyon takipçili Instagram sayfasında yayınladı, o karenin dibine da şu şekilde yazdı: “İşte öyle bir şey. 06.08.2023.”

Pınar Deniz’in sonrasında bir paylaşımda meşhur oyuncu Kaan Yıldırım’dan geldi. Sosyal medya hesabından resim albümü yapan Yıldırım altına, ‘Senin bana nasip olman, kişisel hayatımın en kıymet biçilmez talihidir’ notunu düştü.

Fotoğraflarda Pınar Deniz’in parmağındaki alyans dikkat çekti. Ünlü çiftin yakınları, çıkan haberleri doğruladı.

Ünlü çift, daha ilkin yapmış olduğu bir açıklamada şunları söylemişti:

“Çok iyi giden bir ilişkimiz var, o kadar da mutluyuz. Her dakika çekilmek istemiyoruz fakat hayatımızı yaşıyoruz ve etkinliklere katılıyoruz. Bizim için her şey oldukça güzel”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort