Polis memuru, eski sevgilisi ve erkek arkadaşına kurşun yağdırdı

İzmir’de polis memuru eski sevgilisini öldürdü, adam arkadaşını ağır yaraladı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Göztepe Mahallesi’nde meydana geldi.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak vazife yapan A.E.Ö., Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) Öğretim Görevlisi olduğu öğrenilen Elvin Özütaştan ve adam arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı.

Öğretim görevlisi Elvin Özütaştan.

A.E.Ö., iddiaya göre bir müddet beraber olduğu Özütaştan ve Berberoğlu ile münakaşaya başladı. Tartışmanın büyümesi üstüne A.E.Ö. beylik tabancasını çıkartarak art arda ateşledi. Özütaştan ile Berberoğlu bedeninin çoğu yerine isabet eden birden fazla kurşunla yere yığıldı.

Polis memuru A.E.Ö. vaka yerinden kaçarken, suç duyurusu üstüne bölgeye sıhhat ve polis ekipleri sevk edildi

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin sonrasında Berberoğlu Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Özütaştan ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atütark Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Yaralılardan Özütaştan, doktorların çabalarına karşın kurtarılamadı.

Eski ulusal yüzücü Fehmi Kaan Berberoğlu.

Eski ulusal yüzücü olduğu belirtilen ve tecavüz esnasında sağ omzuna 2, sol omuzuna 3, bel bölgesine 1, sırtına ise 1 olmak suretiyle toplamda 7 kurşun isabet eden Berberoğlu’nun ise hayati tehlikesinin bulunmuş olduğu belirtildi.

Öğretim Görevlisi Elvin Özütaştan’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin sonrasında İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis memuru A.E.Ö.

Olay yerinde araştırma yapan polis memurları birden fazla boş kovan ele geçirdi.

Polis ekipleri, şüpheli A.E.Ö.’nün yakalanması için geniş çaplı tahkîkat başlattı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort