Polis memurunun intihar notu! Eski sevgilisini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı, kafasına sıktı

İzmir’de sokakta tartıştığı eski sevgilisi Elvin Özütaştan’ı (42) silah ile öldürüp, tarafındaki adam arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu’nu (46) da ağır yaralayıp, kaçan polis memuru Adnan Erman Özbek (41), evinde yaşamına son verdi.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Konak ilçesi Göztepe Mahallesi 100/1 Sokak’ta meydana geldi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru Adnan Erman Özbek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) Öğretim Görevlisi olan Elvin Özütaştan ve adam arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı. Özbek, iddiaya göre; bir müddet beraber olduğu Özütaştan ve Berberoğlu ile münakaşaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Özbek, beylik tabancasını çıkartıp, peş peşe ateşledi. Özütaştan ile Berberoğlu bedeninin çoğu yerine isabet eden mermilerle yere yığıldı. Özbek ise vaka yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ekipleri, Berberoğlu’nu Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Özütaştan ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Özütaştan, bütün çabalara karşın kurtarılamadı. Eski ulusal yüzücü olduğu belirtilen ve tecavüz esnasında beli, sırtı ve 2’si sağ, 3’ü de sol omzuna olmak suretiyle toplam 7 kurşunla vurulan Berberoğlu’nun ise hayati tehlikesinin bulunmuş olduğu belirtildi.

(Fehmi Kaan Berberoğlu)

İNTİHAR NOTU

Meslektaşları tarafınca aranan polis memuru Özbek ise bugün Güzelbahçe’deki evinde başına dayadığı tabancasıyla intihar etti. Özbek’in yaşamış olduğu gönül ilişkisini anlattığı bir de intihar mektubu bıraktığı öğrenildi.

(Polis memuru Adnan Erman Özbek)

BABASINDAN YARDIM İSTEMİŞ

Öte taraftan yaşamış olduğu Konya’dan İzmir’e gelen Derviş Özütaştan (71), “Kızımın 2 evladı vardı. Adnan Erman Özbek, rahatsız ediyordu. Benim de son zaman haberim oldu. Olaydan kısa süre ilkin kızımın otomobilin arkasına, kendi arabasını park etmiş. ‘Seni kurşun yağmuruna tutacağım’ demiş. Olaydan birkaç saat ilkin beni aradı. ‘Baba, hayati tehlikem var’ dedi. Bunun üstünde Konya’dan yola çıktım. Sonra fena haberi aldık” diye konuştu.

 

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort