Prof. Dr. Fadime Yükektepe kimdir?

Prof. Dr. Fadime Yükektepe nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Prof. Dr. Fadime Yükektepe’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Prof. Dr. Fadime Yükektepe aratılıyor. Prof. Dr. Fadime Yükektepe, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Prof. Dr. Fadime Yükektepe’nin biyografisini haberimizde derledik… 


Serkan Eryılmaz kimdir?

Prof. Dr. Fadime Yükektepe kimdir?  Yüksektepe İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fadime Yüksektepe kimdir?

1980 senesinde Salihli Manisa’da doğdu. Sekine Evren Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonrasında İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’ndeki lisans derecesini 2003 senesinde bölüm ve fakülte birincisi olarak tamamladı. Endüstri Mühendisliği yüksek lisansı ve İşletme Yönetimi & Endüstri Mühendisliği hekime derecesini Koç Üniversitesi’nden sırayla 2005 ve 2009 yıllarında aldı.

2003-2009 yılları aralığında Koç Üniversitesi’nde inceleme görevlisi olarak çalıştı ve TÜBİTAK lisansüstü eğitim bursu aldı. Doktora mezuniyeti sonrası, İstanbul Kültür Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’ndeki Yardımcı Doçentlik pozisyonuna 2009 senesinde başladı ve 2014 senesinde doçent unvanını aldı. 2016-2018 yılları aralığında İstanbul Kültür Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcılığı ve 2018-2022 yılları aralığında Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüttü. 2020 senesinde profesör unvanını aldı ve 2021 Kasım ayından itibaren İstanbul Kültür Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlık görevini yürütmektedir.

2009-2022 yılları aralığında İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Senato Üyeliği, Üniversite Yönetim Kurulu Üyeliği, Fakülte Kurulu Üyeliği, Etik Kurul Başkan Yardımcılığı, Kalite Komisyonu Üyeliği, Kalite Koordinatör Yardımcılığı ve Kalite Birimi Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Yayınlanmış çoğu makaleleri, milli ve internasyonal kongrelerde sunulmuş birden fazla bildirileri ve kitap bölümleri bulunmaktadır. Sanayi projelerinde danışmanlık ve KOSGEB ve TÜBİTAK için değerlendirici görevlerinde bulunmuştur.

01 Şubat 2023 zamanı itibarıyla İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Vekil Rektör olarak göreve başlamıştır.

Prof. Dr. Fadime Yüksektepe İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü’ne atandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort