Rapçi Canbay kimdir? Vahap Canbay kimdir?

Canbay kimdir? Canbay nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Canbay’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Canbay kimdir? Canbay kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Canbay’ın biyografisini haberimizde derledik…

Canbay kimdir?

1997 yılının Kasım ayında, İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde dünyaya gelen Canbay, yani reel adı ile Vahap Canbay baba tarafınca aslen Malatya’lıdır. Burcu ise Akrep’tir.

İstanbul Bağcılar Cumhuriyet Okulu’nda İlköğretim ve Ortaokul eğitimini tamamlamış, sonrasında Bağcılar Lisesi’ne kayıt olmuş ve Gökşen Akşam Lisesi’nde eğitim yaşamını sürdürmüştür.

2009 yılında müzik dünyasına sıkı bir giriş yapsa da 2 sene gibi bir müddet ara vermiş ve 2011 yılında amatör kayıtları ile müzik dünyasına yeniden geri dönüş yapmıştır.


 Can İncesu kimdir?

2018 yılından bu yana müzik kariyerini ustalaşmış bir halde sürdüren etkin isim günümüzde Wolker (Umut Bolat) ile beraber sıkı bir çift olmuşlardır.

Birlikte seslendirdikleri ve Youtube video sitesinde de gösterilen şarkıları ile ciddi bir fanatik kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Youtube video kanalında günümüz itibariyle 288 B civarında abone bulunmaktadır. Ayrıca canbay.itk resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı ise 75,4bin civarındadır. Darılma, Kolpa, Yıldıztepe, Fersah, Biz Buluruz Yolumuzu ve Dünya isimli şarkılar Youtube video kanalında binlerce kez izlenme sayısına ulaşmıştır. Dünya isimli şarkı 30 Mn, Fersah isimli şarkı ise 87 Milyon civarında izlenme sayısına ulaşmıştır.

Müzik dünyasındaki başarısının yanı sıra futbolcu kimliği ile de tanınmış meşhur isim 2019 yılında memleketinin takımlarından Arapgirspor’a aktarım olmuştur. Futbol kariyerini sürdürüp sürdürmediği bilinmemektedir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort