Real Madrid’den Arda Güler’e üç ayda 1.5 milyon euro!

Real Madrid’e transferinin sonrasında art arda geçirdiği sakatlıklar sebebiyle yeni takımında bir türlü formayla tanışamayan Arda Güler hakkında maliyet hesabı yapıldı. Menisküs sorununu atlattıktan sonrasında bu kez kas sakatlığı geçiren genç futbolcu için Soy Madridista web sitesinde ‘Real Madrid, Arda Güler’le bakın ne kadar para kaybetti’ başlıklı bir haber yayınlandı.

Yaz ortasında çoğu Avrupa kulübünün 18 yaşındaki futbolcuyu ekibine katmak istediği, aktarım için çabalayan takımlar içinde Barcelona’nın da bulunduğu belirtilen yazıda, oyuncunun tercihini başkent kadrosundan yana kullandığı hatırlatıldı. Kulübün planının futbolcuya maçlarda yavaş yavaş süre vererek ısındırmaya adım atmak olduğu belirtilerek, antrenmanlardaki iyi performansının da bunun önünü açtığına dikat çekildi. Las Palmas karşısında ekibe alınacağı sırada yeni bir sakatlığa maruz kalmasının sonrasında en azından Ekim ortasına kadar sahalardan uzak kalmak zorunda kalmış olduğu belirtildi.

Arda Güler’in eflatun-beyazlılardaki haftalık maaşının 100 bin euro dolayında olduğu vurgulandı. Temmuz başlangıcında kontrat imzalayan kabiliyetli orta saha oyuncusu için aradan geçen 12 haftada kulübün ödediği rakam, 1 milyon 200 bin euro olarak gösterildi, ‘Arda Güler’in en geç 20 Ekim’de döneceğini kabul edersek, toplamda 15 hafta için bu miktar 1.5 milyon euroya çıkacak’ hesaplaması yapıldı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort