Recep İvedik 7 nereden izlenir? Recep İvedik 7 hangi platformdan, siteden izlenir?

Recep İvedik 7 nereden izlenir? Sorusu, bilhassa Recep İvedik 7 hangi platformdan izleyeceğini merak etmekte olan vatandaşlar tarafınca arama motorları üstünde sorgulatılıyor. Son zaman çoğu dizi ve filmin dijital platformlarda yer alması sebebiyle yeni çıkacak olan filmlerin nerede yayınlanacağı merak konuyor. Recep İvedik 7 nereden izlenir? Bu nedenle dört gözle beklenen filmler içinde yer alıyor. Peki, Recep İvedik 7 nereden izlenir? Recep İvedik 7 hangi platformdan, siteden izlenir?

Serinin yeni vizyona giren filmi olan Recep İvedik 7, Disney+ platformunda 9 Aralık 2022 tarihinde seyircileri ile buluştu. İzleyiciler, Disney Plus platformu üstünden Recep İvedik 7 filmini izleyebilir.

Şehir hayatından bunalarak köy hayatına gitmeye kabul eden Recep İvedik’in maceraları ele alınıyor. Recep İvedik, kent yaşamının karmaşıklığından ve ekonomik koşullardan bunalmıştır ve çözümü en yakın arkadaşı Nurullah ile beraber babaannesinden miras kalan köye gitmeye karar verir. Köyde sefa sürmeyi planlayan Recep İvedik, köyde ormanlara zarar verecek olan bir projenin bulunduğunu öğrenmesiyle beraber projeyi engellemeye karar verir.

Recep İvedik serisinin yedinci filmi olan Recep İvedik 7, Disney Plus adlı dijital gösterim platformu üstünden seyirciler ile buluştu.

Recep İvedik 7 nereden izlenir? Recep İvedik 7 hangi platformdan, siteden izlenir?

Recep İvedik filmleri bugüne dek beyaz perdede seyircisiyle buluşurken, Recep İvedik 7 filmi ise Disney+’ta yayınlandı. Recep İvedik 7 filminin yayıncısı Disney Plus’tan hemen hemen seyirci sayısı hakkında bir izahat yapılmadı. Ancak filmin eski serilerinde olduğu gibi 1 milyonu aşkın seyirci sayısına ulaşmış olduğu tahmin ediliyor. Recep İvedik 7 filminin önceki filmi olan Recep İvedik 6 filmi beyaz perdede 3 milyon 986 bin 797 seyircisi sayısına ulaşmıştı. Recep İvedik serisinin eski filmlerinin seyircisi rakamları şu şekildeydi:

Recep İvedik 6: 3.986.797

Recep İvedik 5: 7.437.050

Recep İvedik 4: 7.369.098

Recep İvedik 3: 3.326.084

Recep İvedik 2: 4.333.144

Recep İvedik: 4.301.693

Emir Ceran

Recep İvedik 7 Gündem Sinema Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort