Recep Uçar: Bir türlü finali yapamadık

Trendyol Süper Lig’in 7’nci haftasında Başakşehir ile puanları paylaşan Kayserispor’da Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

Kendisi için hususi bir maçı geride bıraktıklarını belirten Recep Uçar, “Benim için de çoğu sebepten kaynaklı hususi bir maçtı fakat şunu da belirtmeden geçmeyeyim. Toplamda 19 yıl geçirdiğim Başakşehir Kulübüne karşı oynanan maç benim adıma da hususi bir maçtı. Onlara bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Ortaya koydukları mücadeleden kaynaklı kutlama ediyorum. Şehrimizi için takımımız için hususi bir maçtı” dedi.

Müsabakayı değerlendiren deneyimli yöntem adam, “Kazanmayı da oldukça istiyorduk. Bunu da açıkçası seyreden her insana hissettirdiğimizi düşünüyorum. Maça coşkulu ve arzulu başladık. Maçın başlarında bulduğumuz tartışmalı penaltı pozisyonu, genel hatlarıyla daha fazla çift mücadeleleri kazanan, ceza sahası içinde pozisyon üreten bizim olduğumuzu düşünüyorum. İlk yarının sonlarına doğru değişik bir ortaya koydular. Galatasaray maçında ortaya koydukları gibi bir oyun bekliyorduk. Onunu neticesinde oyunda taktiksel dokunuşlarda yaparak ikinci yarı önde oynamayı istedik. Bunun karşılığını da bazı zamanlar aldık. Thiam’ın ikinci yarının başlangıcında kaçırılmış olduğu pozisyon maçın en net pozisyonuydu. Gol olsaydı bizim adımıza oyun değişik yere gidebilirdi. Birçok parametrede rakipten muayyen oyunlarla üstün oynadığımız maç. Bir türlü finali yapamadık. Başakşehir iyi oyunculardan kurulu bir takım. Her şeye karşın bugün kazanmaya yakın olan tarafın biz bulunduğunu düşünüyorum. Bundan kaynaklı oyuncularımı kutlama ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort