Remi Lucidi kimdir? Remi Lucidi öldü mü, neden öldü?

Remi Lucidi kimdir? Remi Lucidi öldü mü, niçin öldü? merak ediliyor. Ekstrem sporlarla tanınmış Fransız toplumsal medya fenomeni Hong Kong’da gösteri için çıkmış olduğu bir binanın 68. katına çıktı. Arama motorlarında ise Remi Lucidi kimdir? Remi Lucidi öldü mü, niçin öldü? sorularına cevap arandı.

REMİ LUCİDİ KİMDİR?

Remi Lucidi Ekstrem sporlarla tanınmış Fransız toplumsal medya fenomenidir.

REMİ LUCİDİ ÖLDÜ MÜ, NEDEN?

Ekstrem sporlarla tanınmış Fransız toplumsal medya fenomeni Hong Kong’da gösteri için çıkmış olduğu bir binanın 68. katından düşerek yaşamını kaybetti. Lucidi’nin ölmesinden 6 gün ilkin Instagram’da Hong Kong’tan bir diğer gökdelen manzarası paylaşmış olduğu görüldü.

Daily Mail’de bulunan habere göre, Lucidi 68. kattan yere düştü. Sosyal medyada ‘Remi Enigma’ olarak malum Lucidi’nin vaka yerinde yaşamını kaybetmiş olduğu açıklandı. Daha ilkin defalarca benzer yüksekliklerdeki binalara tırmanan Lucidi’nin düşmesine neyin niçin olduğu hemen hemen netlik kazanmadı. Güvenlik görüntülerine göre, binaya girdikten sonrasında Lucidi’nin 49. kata geldiğini ve sonrasında yeniden binanın tepesine çıkan merdivenleri çıkmış olduğu görüldü. Ancak sonrası için verilen ifadeler birbiriyle tutarsız. Bir emniyet görevlisi, Lucidi’nin çatıda mahsur kaldığını iddia ederken, bir öteki 40. kattaki arkadaşını ziyarete geldiğini söyledi.

Daha ilkin defalarca benzer yüksekliklerdeki binalara tırmanan Lucidi’nin düşmesine neyin niçin olduğu hemen hemen netlik kazanmadı. Güvenlik görüntülerine göre, binaya girdikten sonrasında Lucidi’nin 49. kata geldiğini ve sonrasında yeniden binanın tepesine çıkan merdivenleri çıkmış olduğu görüldü. Ancak sonrası için verilen ifadeler birbiriyle tutarsız. Bir emniyet görevlisi, Lucidi’nin çatıda mahsur kaldığını iddia ederken, bir öteki 40. kattaki arkadaşını ziyarete geldiğini söyledi. Lucidi’nin ölmesinden 6 gün ilkin Instagram’da Hong Kong’tan bir diğer gökdelen manzarası paylaşmış olduğu görüldü.

Hong Kong 3. Sayfa Gündem Dünya Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort