Rıdvan Dilmen’in, Jorge Jesus hakkında söyledikleri herkesi şaşkına çevirdi: Rakibini küçük görüyor

Fenerbahçe ile Ümraniyespor, Süper Lig’in açılış haftasında Ülker Stadyumu’nda yüz yüze geldi. Mücadele 3-3 beraberlikle sona erdi. Maç sonunda TV 8.5 kanalında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen ise Jorge Jesus’u eleştirdi.

“RAKİBİNİ KÜÇÜK GÖRÜYOR”

Teknik direktör Jesus’u eleştiren Dilmen, “Beklediğimizin oldukça üzerinde bir performans gösterdi Ümraniyespor. Oyunun gidişatına baktığımızda 2 puanı kaybeden ve üzülen Ümraniyespor oldu. Fenerbahçe Galatasaray, Beşiktaş maçlarında bu kadar huzurlu oynamayacaktır. Lig için devamlı atağı düşünen bir yöntem direktör olması iyi fakat rakibi de küçümsememen lazım. Jesus, rakibini ufak görüyor gibi. Dersine çalışmış bir dizi var karşında” dedi.

“İLK YARIDA EN İYİ OYUNCU ALTAY’DI”

Rıdvan Dilmen maç değerlendirmesine devam ederek, “İlk yarıda Fenerbahçe’de en iyi oyuncu Altay’dı bunda bir tuhaflık olmalı. Ama her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Jorge Jesus’un bu sistemi için sabır lazım. Bugün Fenerbahçe her skoru tattı maçta. Farklı senaryolar yoktu maçta. Arao geldiğinden beri en tutuk müsabakasını oynadı. Eğer ekip durumunda markaj yapamazsan defansif anlamda zaafiyet yaşarsın. Arao Ismail ve Zajc orta sahasıyla başlamalıydı Jesus”

“ARDA GÜLER ŞANS BULAMIYOR”

“Fenerbahçe’de hücüm oyuncusuyla müdafaa yapmayı bilmiyor. Bu basit değildir. Maç 2-1’ken Rossi ve King’i çıkaracağına maçın en iyisi Emre ve Valencia çıktı. Bugün 10 numara törenle Arda Güler’e veriliyor fakat 5 değişiklikte talih bulamıyor kendine. 90 dakika süresince oynayamayabilir fakat en azından birazcık talih verilmeli”

“GUSTAVO’DA SİSTEME UYMUYOR”

“Bu sisteme uymaya bilir fakat Gustavo da bu sisteme uymuyor. Genç oyuncunun küsmeye hakkı yok. Ama küsmez de diyemezsin. Bruma aktarım diye, Rossi aktarım diye Fenerbahçe bunu bekleyecek. Arda hariç bir adet oyuncun var o da Valencia. sen King’i çıkarmayıp Valencia’yı çıkarıyorsan bu 1 puan iyidir”

“ARDA ŞOVMEN DİYE GİRMESİN OYUNA”

“3-0’ken Arda şovmen diye girmesin oyuna ben bunu istemem. Fenerbahçe izleyicisinin oldukça beğenmiş olduğu bir oyuncu vardı, Crespo. Bu sistemde oynatmaz diyordum. Öyle de oldu”

“OYNAYAN OYUNCULARI İSTİYOR”

“8 senedir şampiyon olmuyor Fenerbahçe. Taraftar artık oynayan aktörleri istiyor. 14 adet orta saha oyuncusu var. 39 adet oyuncu çıkıyormuş antrenmana. TFF’nin bu 35 kuralını getirmesi iyi oldu. Ben Lugano’yu seyrettim bu takımda. Kimseyi küçümsemiyorum. Jesus’un tarzını beğeniyorum fakat sistemi değiştirmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort