ROKET FABRİKASINDA PATLAMA : 5 İŞÇİ ŞEHİT

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE füze ve patlayıcı madde fabrikasında sabah saatlerinde yangın çıktı. Olayda 5 işçinin şehit olduğu bildirildi

Elmadağ’ın Tatlıca Mahallesinde etkinlik yayınlayan MKE füze ve patlayıcı fabrikasında sabah saatlerinde fabrikanın üretimhane bölümünde bir patlama meydana geldi. Patlamamın sesi etraf yerleşim yerlerinde duyuldu. Patlamanın sonrasında fabrikanın üstünde dumanlar yükseldi. Olay yerine birden fazla polis, ambulans, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. MKE itfaiyesi ile Ankara itfaiyesi yapınak içinde arama ve kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Fabrikada patlama bulunduğunu öğrenen çalışan yakınları da fabrikanın önüne akın etti.

MSB acı haberi duyurdu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ankara’da MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında gerçekleştirilen patlamada 5 işçinin yaşamını kaybettiğini bildirdi. Milli Savunma Bakanlığı, Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında sabah saatlerinde yaşanmış olan patlamada 5 işçinin yaşamını kaybettiğini duyurdu. MSB tarafınca meydana getirilen açıklamada, “Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında bir patlama meydana gelmiştir. Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Olay hakkında adli ve yönetimsel tahkîkat başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Ankara Valisi Vasip Şahin’den son dakika açıklaması

Ankara Valisi Vasip Şahin patlamaya dair son detayları paylaştı. Vali Şahin, ‘Saat 08.45 sıralarında MKE’ye bağlı fabrikamızda dinamit yapımında hazırlanan böloümde bir patlama meydana gelmiş, maalesef 5 işçimiz yaşamını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin. Cumhuriyet savcılarımız inceliyor. Daha geniş açıklamaları, net detayları sizlerle paylaşacağız. Çalışan 5 işçi var. Göçük altındaki işçilerin tamamına ulaşıldı.’ ifadelerini kullandı. “Kimyasal reaksiyon olduğuna dair arkadaşlarımızın düşüncesi var.” diyen Şahin, Cumhuriyet savcılarımız yöntem çalışmalarına devam ediyorlar.’ dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort