Rüyada çanta ne demek? Rüyada çanta görmenin anlamı nedir?

Rüyada çanta genel itibariyle hayat yolculuğumuzda yanımızda bulunanlar, kardeşlerimiz, evlatlarımız, taşıdığımız her şeyle alakalı malumat sunuyor olabilir. Rüyada gördüğümüz çantanın durumu da rüya tabirini doğru yapabilmek için önemli. Peki, rüyada çanta ne demek? Rüyada çanta görmenin anlamı nedir?

RÜYADA ÇANTA NE DEMEK?

Rüyadaki çanta bilinçaltı tarafınca açılan “yanımızda taşıdıklarımız” metaforudur. Rüyada elimizdeki çanta bizimle beraber hayat yolculuğumuza eşlik edenlerin temsilcisidir.

Rüyada görülen çanta bunun yanı sıra hayat yüklerimiz, sorumluluklarımız, evlatlarımız, borçlarımız hatta nereye gidersek gidelim yanımızda taşıdığımız duygu ve düşüncelerimizi temsil ediyor olabilir. Rüyadaki çanta bir nevi “taşıdığımız zihinsel bloklar” metaforudur.

Rüyada gördüğümüz çantalar taşımak zorunda olduğumuz yükler, vazife ve sorumluluklar ya da hayat yolculuğumuzda bizimle beraber gelecek her şeyin temsilcisidir.

Çok hoş ve yeni çantalar gören kişinin iç dünyasını kazarak orada gizlenmiş bu hazineleri kesinlikle bulması gerekmektedir. Bir çantanın içerisinde altın ya da para olması aslında rüya sahibini varlıklı edecek kadar büyük bir fikre ya da kabiliyete haiz olmasıyla ilgilidir. Bir şahıs bir fikirden sonra bu rüyayı görüyor ise bu fikrin peşini katiyen bırakmamalıdır zira takip edeni olursa o fikirden kaynaklı varlıklı olması ihtimali vardır.

Çanta satın aldığımız rüyalar yeni vazife ve sorumluluklar, haneye girecek yeni bir bebek ya da hayat yükümüzün artmasıyla ilgilidir. Bu rüyayı görenin ya hayat harcaması ya da sorumlulukları artar.

Yeni ve hoş çantalar daima yeni başlangıçlara ve yeni sorumluluklara işaret ederken eski ya da fena gözüken çantalar yeni bir derdin hayatımımıza girmesine işaret edebilir ve hayırsız rüyalardandır. Çanta bazıları için hayatın sunmuş olduğu bir sürprizdir ve çanta satın aldığını gören şahıs bu sürprize hazırlıklı olmalıdır.

Rüyada kaybedilmiş her çanta kaçırılmış bir fırsatı ya da telafi edilmesi güç olanları temsil eder. Tam bir şeylere hazırlık yaptığımız sırada bu rüyayı görürsek bir fırsatı son anda kaçırma olasılığımız vardır. Çanta yitirme rüyaları hayırlı rüyalardan değildir.

Rüyada içi boş çanta kayıpların ya da kaçırılmış fırsatların temsilcisidir. Daha ilkin bizlere sunulmuş bir fırsatın bugün yerinde durmadığını ya da bir başka biri tarafınca kapıldığını gösterir. Bu rüya bazı durumlarda boşanma ya da bir partneri yitirme hakkında malumat içerebilir ya da bir yerden para beklerken o parayı alamamakla alakalı gizli saklı mesajlar içeriyor olabilir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort