Rüyada elma ne demek? Rüyada elma görmenin anlamı nedir?

Rüyada elma görmek eski bir doğurganlık sembolü olarak cinsellikle de ilişkilendirilmektedir. Genel olarak rüyada görülen elma müspet anlamlar içerir. Peki, rüyada elma ne demek? Rüyada elma görmenin anlamı nedir?

RÜYADA ELMA NE DEMEK?

Rüyada elma ya da elmalar “yaşamın bizlere sunmuş olduğu nimetler” sembolüdür. Elma gördüğümüz rüyalar bunun yanı sıra kazanımlar, haiz olduğumuz haklar ve bizlere ait olan her şeyi temsil ediyor olabilir.

Rüyada birinin bizlere bir elma sunması en genel anlamı itibariyle birinden gelecek menfaat, para ya da alınacak iyiliktir.

Rüyada görülen elma dini bir sembol olmasının yanı sıra, bunun yanı sıra eski bir doğurganlık sembolüdür. Sevgiyi, günaha teşvik edilmeyi ve manevi gelişmeyi temsil eder.

Rüyada elmayı yemek, malumat edinmek demektir. Bununla birlikte, bu meyvenin ilaveten cinsellik hakkında erotik bir anlamı vardır.

Rüyada elma genelde müspet anlamlar ihtiva eder ve bunun yanı sıra bolluk-bereket sembolüdür.

Rüyasında oldukça fazla elma bulunduğunu gören şahıs için aslında ortalıkta o denli oldukça fırsat vardır ki bu fırsatları kim bilir görememektedir.

Rüyasında elma gören şahsa büyük bir fırsat takdim edilir ve bu fırsatı kabul ederse nasiplenir. Fakat rüyada gördüğümüz ya da bizlere sunulan elmalar çürük ya da fena görünümlü ise bu hayırsız bir işe ya da sonunda zarar göreceğimiz bir öneri almaya işaret eder.

Rüyada görülen elmalar bunun yanı sıra hayatımımıza giren bütün rızık ve kazanımlar, ihtiyaçların karşılanması, eksiklerin giderilmesi ile ilgilidir.

Rüyasında yediği elmanın tadını ya da görüntüsünü beğenen şahıs daima hoşuna giden bir şeyle müjdelenir ya da kendine bir şey katar. Fakat yediği elmanın fena tatlı ya da görünümlü bulunduğunu görenin hayatına yeni bir dert girer ve bu dertle uğraşmak zorunda kalır. Çürük elma yiyen şahıs ya fena bir vaka yaşar, laf işitir ya da sonunda ziyan edeceği bir işe girişir. Kötü tadı olan bir elmayı yiyip kusan şahıs bir işe adım atar başlamaz bundan zarar göreceğini anlayarak vazgeçer.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort