Rüyada kale ne demek? Rüyada kale görmenin anlamı nedir?

Rüyada kişinin kale görmesi kişinin dış dünyaya karşı sergilediği tasarruf ve tavırları temsil etmektedir. Peki, rüyada kale ne demek? Rüyada kale görmenin anlamı nedir?

RÜYADA KALE GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada görülen kale aslında rüya sahibinin kendisini ve dış dünyaya karşı duruşunu temsil eder. Bu yüzden kalenin duruşu, sağlamlığı ve rüyada tam anlamıyla iyi mi görüldüğü bu rüyanın yorumunda önemlidir.

Rüyada görülen kale bunun yanı sıra dış dünyaya karşı sergilediğimiz sağlamlık durumu, tutumlarımız, sağlığımız ve bedenimiz ile alakalı malumat sunar. Bu sebeple kırık dökük ve eski bir kale bazı durumlarda yaşlanmanın ya da sıhhat sorunlarının temsilcisi olabilir.

Rüyada sağlam bir kale ise zinde duruşun, sağlamlığın ve dışarıdan gelen etkilere dayanıklılığın simgesidir. Kalenin sağlamlığı kapsamına yalnızca fizyolojik sıhhat girmez. Sağlam bir kale bunun yanı sıra düşmanlara karşı dik duruş ve hayatımızın rastgele bir alanına yapılacak saldırılara karşı dayanıklı olduğumuzu ve psikolojik anlamda bir bozgun yaşamadığımızı da gösterir.

Rüyada görülen kalenin duvarları bilinçaltının kendi çapında inşa etmiş olduğu müdafaa mekanizmalarıdır. Bu rüyanın yorumunda duvarların ne kadar sağlam ya da kalın olduğuna ve dışarıdan gelecek darbelere karşı iyi mi reaksiyon verdiğine bakılmalıdır.

Bazı durumlarda duvarların aşırı kalın olması iç dünyayı aşırı derecede gizleme, iletişim problemleri ve kalbini partnere tam anlamıyla açamamaya da işaret olabilir.

Asla içerisine girilmeyecek gibi inşa edilmiş bir kale bazıları için katiyen fethedilmeyecek bir kalbe ve katiyen kendisine aşık olmayacak bir partnere karşı uyarıdır. Bu partner kalbini savunmaya ve korumaya almıştır ve kalbine girişe kendi çapında zihinsel engeller koymuştur.

Rüyada görülen kale bunun yanı sıra haiz olduğumu maddi manevi her şeyin temsilcisidir. Ruhumuz, bedenimiz, sağlığımız, kazanımlarımız ve bütün hayatımızla alakalı bilgiler rüyadaki kalede gizlidir.

Rüyadaki kalenin odaları bilinçaltının yaşamı bir nevi kategorilendirme ve bu kategoriler içerisine şahıs ve vakaları yerleştirme şeklidir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort