Rüyada künefe görmek ne demek? Rüyada künefe görmenin anlamı nedir?

Rüyada künefe görmek kişinin kısa sürede alacağı hoş bir habere işaret etmektedir. Künefe rüyasında olduğu gibi tatlı rüyalarının da yorumları benzerlik gösterir. Peki, rüyada künefe görmek ne demek? Rüyada künefe görmenin anlamı nedir?

RÜYADA KÜNEFE GÖRMEK NE DEMEK?

Künefe tatlısı gördüğümüz rüyalar uzun vadeli mutluluklara değinmekten ziyade anlık ufak zevklerle alakalı mesajlar getirirler.

Rüyada künefe gördükten sonrasında size biri hoş bir haber verecek ya da ufak bir jest meydana getirecek ve o anda sevinçli olup derhal bu mutlulukla vedalaşacaksınız. Çok uzun vadeli bir mutluluktan ziyade künefe tatlısı rüyalarının bizlere getirmiş olduğu saadet sadece ana hitap edecek, bizlere bir anlık adrenalin verecek müjdelerdir.

Rüyada gördüğümüz künefe tatlısı insiyaki olarak bizi çağıran ve çağrı eden her şeyin simgesi olabilir. Mesela, bir adam için aşırı teşhir edici bir kadın. Ya da oldukça büyük bir arzumuz ya da hayalimiz aslında bizlere rüyada gördüğümüz künefe tatlısı kadar yakındır. Fakat künefe tatlısını yemiyor isek hala bizim değildir. Belki de rüyadaki künefe tatlısı bir miktar parayı sembolize ediyor. Çok ihtiyacınız var ama hala istek ettiğiniz parayı elde edemiyorsunuz. İşte bu durumda rüyanızda uzakta duran ve yiyemediğiniz bir künefe tatlısı görebilirsiniz.

Eğer künefe tatlısını yiyorsanız ufak bir mutluluktan siz de nasibinizi alacaksınız. Fakat bir künefe tatlısına uzaktan bakıyorsanız şimdilik arzularınıza ulaşamayacaksınız.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort