Rüyada mezarlık görmek ne demek? Rüyada mezarlık görmenin anlamı nedir?

Rüyada mezarlık görmek kişinin birtakım durumlarla vedalaşarak son noktayı koyacağına delalet edebilir. Rüyada mezarlık doğum ve ölüm temalarını içerir. Peki, rüyada mezarlık görmek ne demek? Rüyada mezarlık görmenin anlamı nedir?

RÜYADA MEZARLIK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada mezarlık simgesel olarak eskiyle vedalaşmak ve eskinin atılması ile ilgilidir. Bu yüzden birtakım durumlarda mezarlık son noktanın koyulduğu ya da son sözün söylendiği bir mekanın temsilcisidir. Fakat gene de mezarlık her vakit bir mekanı temsil etmez, birtakım durumlarda bu sonla alakalı bir malumat içerir.

Mezarlık rüyaları genelde gecenin karanlığı ve karamsarlık anımsatan rüyalardır. Bu rüyalar bizlere matem, kötümserlik, ölüm ya da yok oluş korkusu, huzursuzluk ve karamsarlık gibi olumsuz duyguları anımsatır. Bu rüyayı görenin birtakım korkuları vardır ve bu korkularla yüzleşmeye gider.

Mezarlık rüyaları birtakım durumlarda kaybettiklerimiz ve yitirdiklerimizin hatırlanması ve duyulan hüzünle de alakalı olabilir.

Rüyada mezarlık bunun yanı sıra dönüşümlerin ve değişimlerin olduğu mekanların simgesidir. Topraktan yaratılan insanoğlunun yeniden toprağa dönmesi ve doğum-ölüm temasının içerildiği rüyalardır.

Rüya tabiri simgesel dilinde doğum her vakit başlangıç ölüm ise bitiştir. Mezarlık ise bu başlangıç ya da bitişin yapılacağı mühim bir mekandır.

Rüyada mezarlığa giden yok olmuş, eskimiş ya da geçmişte kalmış bir şeylerle yeniden yüzleşir ya da karşılaşır. Bazen bu rüya hala geçmişe set çekememek ya da inkar mekanizmasından çıkamamakla ilgilidir.

Rüyasında devamlı mezarlığa giden kişiler artık hayatlarından bir şeyleri çıkarmanın tarihi geldiğini anlamalıdır.

Rüyada mezarlığa gitmek birtakım durumlarda geçmişte meydana getirilen hataların anımsanması ya da duyulan pişmanlıklarla ilgilidir. Rüyasında bir mezarlığa giden birtakım durumlarda geçmişle yüzleşir birtakım durumlarda de kendi tarafınca sonu getirilmiş bir eserle karşılaşır ve pişmanlık duyar.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort