Şadi Yazıcı kaç yaşında, aslen nereli? Şadi Yazıcı evli mi kimdir?

Şadi Yazıcı kimdir? Şadi Yazıcı kaç yaşında? Şadi Yazıcı nereli? Şadi Yazıcı ne iş yapıyor? Şadi Yazıcı nerenin belediye başkanı? Şadi Yazıcı ile ilgili merak edilenleri sizler için araştırdık…

Şadi Yazıcı kimdir?

Aslen Rize’nin İkizdere kazasından olup 1971 senesinde Erzurum’da doğdu. 1974 senesinde Kartal’a taşınarak ilk, orta ve orta öğrenimini Kartal’da tamamladı. 1987 senesinde liseden mezun oldu ve Mustafa Kemal Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi. Hangi üniversitenin içerdiğinden sonra; Kariyerine hekim olarak başladı. 1997 senesinde Tuzla’da kurulan Tuzla Teşhis ve Tedavi Merkezi ile hususi üretim hizmetlerine başlandı. Ayrıca Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunda yer aldı ve siyasete ilk adımlarını İstanbul Tuzla kazasının kurucu başkanı olarak attı. Yedi senedir AK Parti’nin Tuzla ilçe başkanlığını yürütüyor. Şadi Yazıcı 52 yaşındadır.

Recep Yazıcıoğlu kaç yaşında, niçin öldü? Recep Yazıcıoğlu ne vakit öldü, kimdir?

Recep Yazıcıoğlu kaç yaşında, niçin öldü? Recep Yazıcıoğlu ne vakit öldü, kimdir?

Yönetim alanındaki yazılarıyla iki ödül alan Yazıcı, 26 Ekim 2008’de meydana getirilen son ilçe kongresinde tekrar adaylık görevini yeni bir arkadaşına verdi. 29 Mart 2009 mahalli seçimlerinde Tuzla Belediye Başkanı oldu ve seçimlerde oyların yüzde 40,25’ini alarak Tuzla İlçesi Belediye Başkanı oldu. 2014 senesinde tekrar aday olan Yazıcı, yüzde 49,99 oyla tekrar Tuzla Belediye Başkanı seçildi. 2019 senesinde Tuzla ilçesi belediye başkanı seçildi. Yazıcı, hususi hayatında Fatma Yazıcı ile evli ve iki çocuk babasıdır.

Yazıcı bunun yanı sıra Türkiye Temel Bilimler Araştırma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı olarak vazife yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort