Saffet Sancaklı: Ben karışmıyorum. Burada gördüm

MHP Kocaeli İl Teşkilatının 14’üncü olağan kongresi dün gerçekleştirildi. İzmit Yahyakaptan Mahallesindeki Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapılan kongreye katılım olabildiğince yoğun oldu. Mevcut il başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın tek aday olarak girmiş olduğu kongrenin sonucunda, Demirbaş seçilmiş başkan oldu. Kongrede 32 asil, 32 yedek idare heyeti üyeleri, 7 soylu 7 yedek disiplin kuruşlu üyeleri ve 26 benlik üst heyet delegeleri belirlendi.

ROMANYA’DA SAKATLANDI

Kongrenin sonrasında MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Nokta TV mikrofonları mühim açıklamalarda bulundu. Omzundaki sakatlıkla alakalı konuşan Sancaklı, “Bizim parlamenterler arası turnuvalarımız oluyor. Bu sebeple Romanya’daydık. Maçta bir düştüm. Omzumdaki bağı yırtmışım. Birkaç gün bu şekilde dolaşacağız” ifadelerini kullandı.

SALONDA GÖRDÜ

MHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu listesine asla karışmadığını anlatım eden Sancaklı, “MHP Türkiye genelinde genel başkanımızın dediği gibi demokrasi şöleni yaşıyor. Kocaeli’de Allah razı olsun herkesten. Salon doldu taştı. 14’üncü kongremizi yapıyoruz. MHP’nin üyelerine hayırlı ve uğurlu olsun. Ben MHP Kocaeli İl Teşkilatının idare heyeti listesini burada gördüm. Ben karışmıyorum esasen listelere. Geldiğimden beri hepimiz idare listelerine karışmadığımı biliyor. Ben listeyi kongreye geldiğim vakit gördüm” açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort