Safir Feraye Kimdir? Özge Yağız Kimdir? Özge Yağız Dizileri

ATV’nin pazartesi günleri en çok izlenen yapımı Safir dizisi yola devam ediyor. Her hafta yeni bölümleriyle ekrana gelen Safir dizisinde Feraye’nin kendisini abisi Ateş’le aldattığını zanneden Yaman, Feraye’ye hayatı zehir etmeye yemin ediyor. Yaman’ın ardı arkası kesilmeyen hamleleriyle Feraye iyice zor durumda kalıyor. Bu arada hızlı bir biçimde düğün hazırlıklarına başlanıyor. Ömer her şeyin adetlere uygun olmasını istiyor ama önce kına oluyor. Feraye’yi kabullenemeyen Gülfem’in ise bu işi bozmak için başka planları var. Peki, tüm bunların yaşandığı Safir dizisi Feraye nasıl bir karakter? İşte detaylar..

SAFİR DİZİSİ FERAYE YILMAZ ROLÜ

Feraye, Kapadokya’da yaşayan dünyalar güzeli bir kızdır. Güzel Sanatlar Fakültesinde Moda tasarım bölümü son sınıf öğrencisi olan Feraye’nin babası yörenin ileri gelen ailelerinden Gülsoyların emektarıdır. Feraye çok küçük yaşta annesini kaybeder. Annesinin kaybından sonra babası hastalanıp tekerlekli sandalyeye mahkum kalır. Evde başlarında bir kadın olsun diye tekrar evlenince, Feraye üvey anne elinde zorbalığa maruz kalır. Bu durum ona kendini korumayı ve tek başına ayakları üzerinde durmasını öğretir. Çalışkan, dürüst, inançlı, aşkın gücüne inanan, sadık olan Feraye, Gülsoyların ortanca oğlu Yaman’la evlenir.

ÖZGE YAĞIZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

26 Eylül 1997 İstanbul doğumlu Özge Yağız, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi’nden mezun oldu. Oyunculukla ilgilenmeye lise yıllarında başladı. Özge Yağız üniversite yıllarında tiyatroda aktif olarak rol aldı. 2017 yılında Adını Sen Koy dizisinde Selin karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 2019 yılında Yemin dizisinde Reyhan rolüne büründü. Bu dizi Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Rusya, Özbekistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Kazakistan, Pakistan, Kosova, Kuzey Makedonya, Bosna Hersek, Karadağ, Arnavutluk, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Avusturya, İngiltere, İrlanda, İskoçya, Danimarka, Norveç, İsveç, Finlandiya, Estonya, Letonya, Litvanya, Polonya, Ukrayna, Moldova, Gürcistan gibi çoğu ülkede yayınlandı. 2022 yılında Yemin dizisinden ayrıldı. Baba dizisinde “Büşra” karakterini canlandırmaya başladı. Özge Yağız, “Yemin” dizisinde birlikte rol aldığı Gökberk Demirci ile 2021 yılında nişanlandı. Çift, 2022 yılında ayrılık kararı aldı.

ÖZGE YAĞIZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort