Safir Yaman Kimdir? Burak Berkay Akgül Kimdir? Burak Berkay Akgül Dizileri

Safir Yaman Kimdir? Burak Berkay Akgül Kimdir? Burak Berkay Akgül Dizileri

ATV’nin sevilen yapımları içinde bulunan Safir dizisi yeni bölümleriyle devam ediyor. Her pazartesi akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle ekrana gelen yapımda Ateş’le Feraye’nin evleneceğini düşünen Yaman her şeyi yakıp yıkmaya hazır hale geliyor. Feraye ise Kapadokya’dan kaçmak için diğer çıkış yolları ararken Cemile kendi çıkarı için ona destek oluyor. Tüm bunların yaşandığı Safir dizisinde Yaman karakterinin gizemi çözülüyor. Peki, Safir Yaman kimdir? İşte detaylar..

SAFİR DİZİSİ YAMAN GÜLSOY ROLÜ

Gülsoy ailesinin ortanca oğlu olan Yaman ufak yaşta kaybetmiş olduğu babasını asla hatırlamaz. Annesi Gülfem’in ise en gözde evladı abisi Ateş’tir. Yaman kardeşi Okan’la birlikte anneleri için hep ikinci planda kalır. Ateş’in o hemen hemen ufak bir çocukken evden ayrılmasıyla aile içerisindeki dengeyi güvenliğini sağlamak için büyükbabası Ömer’in otoritesine boyun eğmek zorunda kalır. Annesi tarafınca göremediği sevgiyi de birlikte büyümüş olduğu Feraye’de bulmuş ve ona çocukluğundan beri aşkla bağlı kalmış. Ailesinden sevgi görmemesine rağmen, sevdikleri için her şeyi göze alabilen, heyecanlı, duygusal yeri geldiği zaman dünyayı karşısına alabilecek biridir. En büyük hayali Feraye ile evlenip bu zamana kadar yaşayamadığı sevgiyi hem kendine hem de kuracağı aileye vermektir.

BURAK BERKAY AKGÜL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1997 senesinde İstanbul’da doğan reklam ve dizi film oyuncusu Burak Berkay Akgül, 24 yaşında. 180 santimetre boyunda ve 78 kg ağırlığında olan Burak Berkay Akgül, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği mezunu. Ayrıca kamera önü oyunculuk eğitimi de alan genç oyuncu, hususi yaşamını gözlerden uzak yaşamayı yeğleyen ünlüler içinde yer alıyor.

DİZİLERİ

Ru (TV Dizisi 2023)

Safir (Yaman)

Destan (Kaya Tegin)

Kahraman Babam (İlker)

Maria ile Mustafa (Rüzgâr)

BURAK BERKAY AKGÜL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort