Sakarya Büyükşehir’in minik raketlerinden önemli başarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin küçük raketleri Karaman’da meydana getirilen Masa Tenisi Türkiye Küçükler Ferdi Şampiyonası’ndan mühim derecelerle döndü.

SAKARYA İGFA- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sporun her branşında hanesine dereceler ekliyor. Son olarak Karaman’da meydana getirilen Masa Tenisi Türkiye Küçükler Ferdi Şampiyonası’na katılan Büyükşehir’in küçük raketleri, müsabakalarda Sakarya’ya gurur yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün 9 sporcusu maçlarda mühim dereceler elde etti. Takımdaki sporcular çoğu kategoride adını ilk sıralara yazdırdı. 300’e yakın sporcunun katılmış olduğu müsabakalarda Türkiye listesinde ilk 10’a yaklaşan sporcular Sakarya’ya başarıyla döndü. Büyükşehir Belediyesi’nden meydana getirilen açıklamada, “Sporun her branşında başarımızı perçinlemek ve ‘spor şehri’ unvanıyla adımızı dünyaya duyurmak için çalışıyoruz. Karaman’a uğurladığımız sporcularımız, şehre yakışır bir başarı elde ettiler, kendilerini kutlama ediyoruz. Nice mühim başarı için gayretle ve hassasiyetle yola devam edeceğiz” denildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort