ŞAMPİYON AT İSKENDER ÖLDÜ

Bandırma’da hususi bir atlı spor mektebinde binicilik eğitimi alan Pelin Alp’in sahibi olduğu “İskender” adlı Şampiyon Atın öldüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz senenin Aralık ayında Gebze’de meydana getirilen 60 km. Atla Dayanıklılık Şampiyonasında Atı İskender ile birinci gelmiş olarak Türkiye Şampiyonu olan Pelin Alp atı İskender’in ölümüyle büyük bir keder yaşadı.

Konu hakkında olarak Şehir Gazetesine izahat yapan Pelin Alp “ Bize kulüp tarafınca telefonla verilen bilgide atımızın sancılandığı,  serum verildiği ve akabinde de öldüğü söylendi. Fakat ben atımı ölümüyle alakalı kulübü ziyaret ettiğimde bana ölümle alakalı sıhhatli bir malumat verilmeyince o anda büyük bir şok yaşadım. Bir buçuk senedir atımla Atlı Spor Kulübünde çalışıyor ve yarışmalara hazırlanıyorduk. Gebze’de Şampiyon olarak Bandırma’ya kazandırdığımız kupalardan sonrasında hedefimizde gelecek günlerde yapılacak olan 80 km. Atla Dayanıklılık Milli Takım Seçmeleri vardı. Ama maalesef olmadı. Atımın ölüm haberi bizleri oldukça üzdü. Aslında atım oldukça sağlıklıydı.  Bende sıklıkla kulübe giderek atımın çoğu hususi bakımını kendim yapmaktaydım.  Eğitimim sebebiyle bir aylık bir müddet yurt haricinde oldum. Ülkeme döndüğümde atımın vefat ettiğini öğrendim.  Ancak atım İskender’in ölüsünü bile göremedim. Tabii ki bu vaziyet beni fazlasıyla üzdü. Atımın ölümünde bir dikkatsizlik mi var mı bilemiyorum.  Bu yüzden atım İskender’in ölümüyle alakalı olarak hüküm yolu da aleni olmak suretiyle lüzumlu bütün girişimleri yapacağım.”  dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort