Şarampole uçan otomobil, baba ve oğlunu hayattan kopardı

Kaza, Kocaeli’nin Körfez ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu geçişi Sevindikli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osman Turhan idaresindeki 34 FBL 374 plakalı araba yol kenarındaki bariyeri aşarak şarampole uçtu. Otomobil aşağı yukarı 100 metre takla attıktan sonrasında durabilirken, arka koltukta oturan Ali Zahit Turhan ve Muhammed Yusuf Turhan yeşillik alana fırladı. Sürücü Osman Turhan ve sağ ön koltukta oturan eşi Hatice Turhan ise araçta sıkıştı. Kazayı gören bir sıhhat çalışanı yol kenarında durarak desteğe koştu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine suç duyurusu verildi. İhbar üstüne adrese itfaiye, sıhhat ve polis ekipleri sevk edildi.

BABA VE OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri Hatice Turhan’ı sıkıştığı yerden çıkarttı. Sağlık ekiplerince meydana getirilen tetkiklerde şoför Osman Turhan ve araçtan fırlayan Ali Zahit Turhan’ın yaşamını kaybetmiş olduğu belirlendi. Ambulansa taşınan ve son anda nabzı attığı ayrım edilen Muhammet Yusuf Turhan ile anası Hatice Turhan ise Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

OTOMOBİLİN MOTORU YERİNDEN FIRLADI

Öte yandan, otomobilin motorunun yerinden fırlayarak su kanalına düşmüş olduğu görüldü. Jandarma ekipleri vaka yerinde araştırmalarda bulundu. Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu’nun sağ şeridi trafiğe kapatıldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort