Sebastian Szymanski devleri peşine taktı! Fenerbahçe harekete geçti

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’nin sürem başlangıcında ekibine katmış olduğu Sebastian Szymanski şu ana kadar gösterdiği performansla parmak ısırttı. Polonyalı on numaranın bu performansı Avrupa’dan dev takımların dikkatini çekti.

Sebastian Szymanski’ye Avrupa’dan yayınlanan yoğun alaka sonrası Fenerbahçe kurmaylarının harekete geçmiş olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar…

4 YILLIK İMZA

Arda Güler’le yolların ayrılmasının sonrasında Fenerbahçe, Sebastian Szymanski’yi ekibine kattı. Sarı-lacivertliler, genç orta saha için 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Sebastian Szymanski, Fenerbahçe ile 30 Haziran 2027’ye kadar kontrat imzaladı.

İNANILMAZ PERFORMANS

Sebastian Szymanski, Fenerbahçe formasıyla olağanüstü bir sürem başlangıcına imza attı. Tecrübeli oyuncu, Süper Lig’de oynanan 7 maçta da forma şansı buldu. 24 yaşındaki on numara bu müsabakalarda rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Sebastian Szymanski ekip arkadaşlarına ise 1 gol pası verdi.

Polonyalı oyuncu, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde forma şansı bulmuş olduğu 7 maçta 3 gol luğu yaşadı. Sebastian Szymanski aynı süreçte 3 asist üretti.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE DÜŞTÜ

Fenerbahçe’nin Rizespor ile oynadığı maçın sonrasında dikkat çeken bir büyüme yaşandı. Takvim’in haberine göre; Serie A ekiplerinden Napoli ile Fiorentina’nın gözlemcileri Polonyalı yıldızı stadyumdan izledi.

Napoli ve Fiorentina’nın yanı sıra Premier Lig’den Liverpool’un da Sebastian Szymanski için girişimlerde bulunabileceği belirtildi.

KURMAYLAR HAREKETE GEÇTİ

Sebastian Szymanski’yle ilgilenen kulüplerin artmasının sonrasında Fenerbahçe kurmaylarının harekete geçmiş olduğu aktarıldı. Sarı-lacivertli kurmayların 24 yaşındaki oyuncunun maaşında iyileştirme yapıp, sözleşmeye yüksek çıkış maddesi eklemeyi planladığı vurgulandı.

Legia Varşov altyapısında yetişen Sebastian Szymanski daha sonrasında Dinamo Moskova’ya aktarım oldu. Polonyalı oyuncu, 2022-2023 sezonunu kiralık olarak Hollanda kadrosu Feyenoord’da geçirdi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek Sebastian Szymanski’nin aktüel piyasa kıymeti 18 milyon euro. Polonya Milli Takımı’nda 26 maça çıkan Sebastian Szymanski, 1 gol luğu yaşadı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort