SEDAŞ’a “Sentinal Projesi” ödülü

Akkök Holding’in öbek firmalar içerisinde en etkin uygulamaların belirlenmesi amacıyla bu sene 6’ncısını düzenlemiş olduğu Yıldız Akköklüler Yarışması ödül töreni Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirildi.

5 FARKLI KATEGORİDE 60 PROJE

Girişimcilik ve İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Topluma Fayda, Operasyonel Mükemmellik, İş donanması Geliştirme ile Dijitalleşme ve Dönüşüm Profesyonel olmak suretiyle 5 kategoride gerçekleştirilen, öbek şirketlerinden toplam 60 projenin katılmış olduğu yarışmanın ödül töreninde, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Sentinel projesiyle Dijitalleşme ve Dönüşüm Profesyonel kategorisinde ödüle layık görüldü.

Akkök Holding idare heyeti üyelerinin ve öbek şirketleri yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen törende, SEDAŞ yöneticileri ödül almanın mutluluğunu yaşayarak projede alın teri döken bütün SEDAŞ’lılara teşekkür etti.

“ZAMAN VE MAALİYETTEN TASARRUF EDİYORUZ”

SEDAŞ tarafınca meydana getirilen açıklamada, “Dijital alt yapının güçlendirilmesi ve anlık verilerin direkt olarak sistem içerisinde güncellenmesi vasıtası ile vakit ve maliyetten tutum edilmesini sağlamaktayız. Dağıtım etkinlik alanımızda bulunan Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’yi içine alan bölgelerimizdeki bütün operasyonlar, tek bir sistemde toplanıp çevrimiçi olarak izlenmekte. Saha ekiplerimizin anlık aktardıkları veriler, kendiliğinden sisteme işlenerek saha etkinliği güçlenmekte ve 450 tane yeni tablette kurulu aygıt idare sistemi ile sıralı sayaç ve barkod okuma gibi işlemler de yapılabilmekteyiz” denildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort