Sen misin “Olan var olmayan var” diyen!

NAZİRE YAPTILAR

Kocaelispor’un senelik 525 bin Euro’ya 2 yıllığına Samsunspor’dan renklerine bağladığı, Brezilyalı santrfor Douglas Tanque golleri sıralamaya başladı. Boluspor’un sonrasında Şanlıurfaspor’un kapısını da iki kez çalan 1993 doğumlu futbolcu rakiplerine gözdağı vermeye başladı. Kocaelispor Kulübü’nün Şanlıurfaspor maçının sonrasında yapmış olduğu ironi dolu “Olan var olmayan var” şarkılı paylaşımı komşu Sakaryaspor’a adeta nazire yapar nitelikteydi.

O HABER TERS TEPTİ!

Kocaelispor’un eski futbolcuları Burak Süleyman, Dino ve Murat Cem’in yanı sıra Kasongo, Del Valle, Rashad Muhammed ile Nalepa gibi futbolculara haiz olan Sakaryaspor’da meydana getirilen “Komşu bu futbolcuları bizde seyredecek” türündeki haber ters tepti ve Sakaryalılar fazlaca çekindikleri Tanque’yi endişeli gözlerle izlemeye başladı.

ÖNCE EYÜP SONRA MANİSA

Kimi Sakarya taraftarı “Bizim öndeki oyuncuların tamamı bir Tanque etmiyor” diyerek acı gerçekle yüzleşirken sorunlu zemini sebebiyle saha avantajını kullanamayan Sakaryaspor oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 2 birliktelik ve 3 de mağlubiyet aldı. 7 gol yiyen ve yalnızca 3 gol atabilen Sakarya’nın bu rakamları Dino, Kasongo ve Nalepa’dan geldi. Sakarya kadrosu 1 Ekim Pazar günü 6 maçta fire vermeyen Eyüpspor’u misafir edecek, bir sonraki maçında ise Manisa deplasmanına çıkacak.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort