Serbay Yağız: Bizden ne istendiğinin farkındayız

MÜCADELEYİ HİÇ BIRAKMADIK

Oyun felsefemiz topun bizde kalması yönünde. Bartın karşısında da top bizdeydi, 90 dakika güzel bir oyun oynadık, mücadeleyi bırakmadık ve maçın başından sonuna kadar hakim götürdüğümüz maçın ardından yapmamız gerekeni yaptık. Tur için takım arkadaşlarımı kutluyor, buraya gelerek bizleri destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum.

MUTLAK ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ

Kupa maçları lig öncesi güzel birer hazırlık maçı oluyor. Mücadeleler daha çetin ve kıran kırana geçiyor. Kendimi değerlendirmek istersem… Henüz yüzde yüz hazır değilim. Takımımız için de bu durum geçerli. Lige kadar eksiklerimizi tamamlayacağız. Gölcükspor’un hedefi mutlak şampiyonluk. Geçen sezon kaçırdık, inşallah bu sezon kupayı Gölcük’e getirmek istiyoruz. Allah’ın izni ile de bunu başaracağız.

GÜZEL BİR UYUM YAKALADIK

Kaptanımız Emre Okur hepimizin ağabeyi. Takım içinde herkesin birbirine saygı ve sevgisi çok fazla. Sağ olsunlar kardeşlerimiz de bizlerin 1 dediğini 2 etmiyor. Bizler de onlara bir saygısızlık asla yapmıyoruz. Güzel bir uyum yakaladık. İnşallah bu uyum lige de yansır. Dediğim gibi bizden ne istendiğinin ve sorumluluğumuzun fazlası ile farkındayız.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort