Sercan Yıldırım kimdir? Survivor 2024 yarışmacısı Sercan Yıldırım hangi sezonda, hangi yıl yarıştı?

Sercan Yıldırım kimdir? Sorusu, Sosyal medya hesabından haberi duyuran Acun Ilıcalı’nın sonrasında gündeme geldi ve çoğu seyirci tarafınca merak edildi. Yayınlandığı günden itibaren izleyiciyi monitör başına kilitleyen ve soluk kesen mücadelelere sahne olan Survivor All Star 2024’ün ekibi şekillenmeye başladı. Programın ekibine geçmişte de yarışan Sercan Yıldırım dahil oldu. Peki, Sercan Yıldırım kimdir? Survivor 2024 yarışmacısı Sercan Yıldırım kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sercan Yıldırım hangi sezonda, hangi sene yarıştı?

SERCAN YILDIRIM KİMDİR

Sercan Yıldırım forvet mevkiinde oynamış Türk eski millî futbolcudur.

Sercan Yıldırım, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 5 Nisan 1990 günü dünyaya geldi. Futbol hayatına Bursaspor altyapısında başladı. 2007-08 sezonunda Bursaspor formasını A ekip seviyesinde sırtına geçirdi. İlk maçında Mustafa Kemal Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na çıktı. Sercan Süper Lig kariyerindeki ikinci maçında, Kasımpaşa deplasmanında, rakip fileleri havalandırdı. O sürem ligde sekiz, kupada üç maçta olmak üzere, toplam 11 kez ekibi için ter döken Yıldırım, 2008-09 sezonunda ise Bursaspor’un 9 numaralı formasını 18 yaşlarında giydi.

SERCAN YILDIRIM HANGİ SEZONDA, HANGİ YIL YARIŞTI?

Survivor 2020 yarışmasında ünlüler takımında bulunan Sercan Yıldırım, o sezonun en iyi performans yayınlayan yarışmacılardan biri olarak yarışmayı 6. sırada bitirmişti. Yıldırım, 2022 senesinde da Survivor 2022: All Star yarışmasında savaşım etmişti.

Sercan Yıldırım Gündem Spor Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort