Serenay Sarıkaya Annesi Cansu Tosun Babası Yakalandı: Aldatılan Eş “Onları Allah’a Havale Ediyorum..”

Magazin dünyasında taş üstünde taş bırakmayan olayın yankıları dinmedi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile oyuncu Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun aşkı magazin dünyasını salladı. Deprem etkisi yaratan olayda ikilinin Nişantaşı’ndaki sarmaş dolaş halleri ekrana geldi. Serenay Sarıkaya ve Cansu Tosun cephesinde sessizlik sürerken olaya yeni hamle aldatılan eş Serpil Tosun’dan geldi. İşte detaylar..

CANSU TOSUN ANNESİ SERPİL TOSUN 

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Aile dizisinde Devin rolüne hayat veren Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile Kirli Sepeti dizisinde Medine rolüne bürünen Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun görüntülenmişti. Magazin muhabirlerinin Nişantaşı’nda sarmaş dolaş yakaladığı ikilinin aşkını herkes öğrenmişti. Almanya’nın Nürnberg şehrinde yaşayan Kenan Tosun’un hala evli olduğu söylenmişti. Kaz Dağları’ndaki yazlıklarında komşu olan iki aile arasındaki olaya son noktayı koyan aldatılan eş Serpil Tosun oldu. Yakın dost olduğu konuşulan Ümran Seyhan ve Serpil Tosun’un ne diyeceği merak edilmişti. Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuşan Serpil Tosu iddiaların doğru olduğunu belirterek, “Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Onları Allah’a havale ediyorum” dedi. Serpil Tosun Instagram hesabında bir yorumda yazan, “Bu Serenay da annesi de aynı yolun yolcusu. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sıkmayın canınızı su gibi kadınsınız maşallah” yorumunu beğendi.

SERENAY SARIKAYA ANNESİ ÜMRAN SEYHAN 

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan şu an bekar. Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan kızları henüz 6 yaşındayken babası Mustafa Sarıkaya’dan boşanarak hayatını Antalya’da devam ettirdi. O dönemlerde Antalya’da sık sık ev değiştiren Ümran Seyhan, kızı Serenay Sarıkaya’nın her zaman en büyük destekleyicisi oldu. Felsefe mezunu olup psikoterapi eğitimi de alan Ümran Seyhan yaşam koçluğu yapıyor.

CANSU TOSUN BABASI KENAN TOSUN KAÇ YAŞINDA?

Kirli Sepeti dizisinde Medine karakterine hayat veren oyuncu Cansu Tosun 1988 Almanya Nürnberg doğumlu. Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun hakkında pek bilgi bulunmuyor. Kenan Tosun’un Almanya’nın Nürnberg şehrinde yaşadığı biliniyor.  Kenan Tosun’un Cansu Tosun’un annesi Serpil Tosun ile hala evli olduğu biliniyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort