Şeyma Subaşı Muhammed Alsaloussi Boşanma: Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı Muhammed Alsaloussi Boşanma: Şeyma Subaşı Kimdir?

Magazin dünyasının ne yapsa vaka olan adı Şeyma Subaşı boşanma haberleriyle gündeme geldi. Acun Ilıcalı ile yolları ayırdıktan sonrasında gönlünü Mısırlı milyarder Muhammed Alsaloussi’ye kaptıran sosyetik güzelin evliliğinin çatladığı söyleniyor. Boşanmaya karar verilmiş olduğu konuşulan Şeyma Subaşı’nın ruhsal sertlik görmüş olduğu iddia ediliyor. Peki, magazinin bomba adı Şeyma Subaşı kaç yaşında? İşte detaylar..

ŞEYMA SUBAŞI MOHAMMED ALSALOUSSİ BOŞANMA

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilkin ayrılıp sonrasında nikah masasına oturan Şeyma Subaşı’nın boşanma sürecine girmiş olduğu konuşuluyor. Geçtiğimiz mayıs ayında muhteşem bir düğünle dünya evine giren Şeyma Subaşı, Marakeş’teki düğünlerinden sonrasında balayı için ilkin Japonya sonrasında da Bali’yi tercih etti. Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Şubaşı’nın evlendikten sonrasında sessizliğe bürünen hali kafaları karıştırdı. İddiaya göre Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder boşanmanın eşiğine geldi. Evliliği bitiren unsurun ruhsal sertlik olduğu konuşulurken Mısırlı milyarderin, Şeyma Subaşı’nın yüzüne tükürdüğü ve ağza alınmayacak sıfatlar dediği iddia ediliyor. Bu süreçte Şeyma Subaşı’na en büyük desteği ise eski eşi Acun Ilıcalı’nın verdiği, “Boşan ben arkandayım” dediği söyleniyor.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1990 İstanbul doğumlu Şeyma Subaşı, eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı’nda tamamladı. 16 yaşından beri modellik yapan Şeyma Subaşı’nı hepimiz Acun Ilıcalı ile tanıdı. 2008 senesinde Miss Turkey yarışmasına katılan Subaşı aşama elde edemedi. 2008 senesinde Var Mısın Yok Musun yarışmasına katıldı ve medya patronu Acun Ilıcalı ile ilişkileri başladı. Acun Ilıcalı eşi Zeynep Ilıcalı’dan boşandıktan sonrasında toplumsal medyada Şeyma Subaşı ile resimlerini paylaşmalarıyla gündemden düşmedi.

Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’dan Melisa isminde bir kızı oldu. İkili 18 Eylül 2017 tarihinde Fransa’nın Marsilya şehrinde 250 kişinin katılmış olduğu bir törenle evlendi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti 22018 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı. Magazin dünyasının maksimum konuşulan adı Şeyma Subaşı geçtiğimiz mayıs ayında Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlendi.

ŞEYMA SUBAŞI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort