Şeyma Subaşı Yeni Aşka Yelken Mi Açtı? Burak Ateş Kimdir?

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile dillere destan bir düğünle dünya evine giren Şeyma Subaşı aradığı mutluluğu bulamadı. Geçtiğimiz mayıs ayında görkemli bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı, Marakeş’teki düğünlerinden sonra balayı için önce Japonya sonra da Bali’yi tercih etti. Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Şeyma Şubaşı psikolojik şiddet olduğu iddiasıyla adliyenin yolunu tuttu. Geçtiğimiz gün Beykoz Adliyesi’nde tek celsede boşanan Şeyma Subaşı’nın bir süre önce düğününe davet ettiği kişiler arasında bulunan iş insanı Burak Ateş ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Peki, iddiaların odağındaki Burak Ateş kim? İşte yanıtı..

ŞEYMA SUBAŞI MOHAMMED ALSALOUSSİ BOŞANMA

Zor günlerden geçen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den boşandı. Fas’ın Marakeş şehrinde dillere destan bir düğünle dünya evine giren Şeyma Subaşı adliyenin yolunu tuttu. Geçtiğmiz gün boşanma gerçekleşti. Beykoz Adliyesindeki duruşmada taraflar boşanmak istediğini dile getirdi. Biten evliliğin ardından Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı’nı takipten çıkıp birlikte çektirdikleri fotoğraflarını da sildi.

BURAK ATEŞ KİMDİR?

Boşanmanın ardından yeni aşk iddiası gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon Jess Molho ile magazin programı sunan Yağmur Çevik, son videosunda Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yağmur Çevik, Şeyma Subaşı’nın ilişkisinde en başından beri şiddet olduğunu ikilinin tartışmalarda sık sık birbirine vurduğunu iddia etti. İddialar bununla da kalmadı. Şeyma Subaşı’nın bir süredir iş insanı Burak Ateş ile görüştüğü de söylendi. Hatta Burak Ateş’in çiftin düğünlerine davet ettiği 15 kişinin arasında yer aldığı iddia edildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort