Sıfır kutusunda kablosuz kulaküstü kulaklığın fiyatı 115 TL’ye düştü!

Söz mevzusu teknoloji olduğunda mühim bir eşiğin derhal önünde olduğumuzu söyleyebiliriz. Kısa süre içinde hayal bile edemeyeceğimiz teknolojilere kavuştuk. Nitekim bunlardan biri de kablosuz kulaklıklar diyebiliriz.

Özellikle son dönemlerde kablosuz kulaklıklara olan alaka büyük ölçüde artmış durumda. Hatta öyle ki artık kablolu kulaklık kullanan kalmadı diyebiliriz. Üstelik bu trend kablosuz kulaklıkların ucuzlamasının da önünü açmış oldu.

Çok değil bir iki yıl öncesine kadar kablosuz bir kulaküstü kulaklık için yaklaşık olarak 1000 TL ve üstü tutarları gözden çıkarmanız gerekiyordu. Lakin geldiğimiz noktada 200 TL’nin dibine bile kablosuz kulaküstü kulaklık satın almanız mümkün.

Sıfır kutusunda kablosuz kulaküstü kulaklığın fiyatı 115 TL’ye düştü!

Elbette doğru zamanda doğru e-ticaret kanalına bakarsanız, normalde çok daha pahalı olan bir ürünü, çok daha ucuza satın alabilirsiniz.

Sizlere önereceğimiz ürün de birkaç ay öncesine kadar 500 TL’nin üstünde fiyatlardan satılıyordu. Lakin şimdilerde fiyatı 115 TL’ye kadar düşmüş durumda.

Ürün kullanışlı olarak son aşama rahat. Kulaklık kısımlarındaki süngerler hususi bir malzemeden üretilmiş. Bu sayede hem terleme yapmıyor, hem de belli bir müddet sonrasında kulağınızı acıtmıyor. Böyle bir ürün için 115 TL‘nin olabildiğince gülünç bir tutar bulunduğunu söyleyebiliriz.

Dilerseniz bahse mevzu ürünün indirimli satın alma sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort