Silifke Belediyesi hangi parti? Mersin Silifke Belediye başkanı hangi partiden seçildi, belediye başkanı kimdir?

Silifke Belediyesi hangi parti? Sorusu, 2019 Mersin yerel seçimleri kapsamında kimin seçildiğini merak etmekte olan kişiler tarafınca arama motorları üstünde araştırılıyor. Vatandaşların merak ettikleri içinde bulunan Silifke Belediyesi hangi partiden? Silifke Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? sorularının cevabı haberimizde yer alıyor. İşte bütün merak edilenler. Peki, Silifke Belediyesi hangi parti? Mersin Silifke Belediye başkanı hangi partiden seçildi, belediye başkanı kimdir?

SİLİFKE BELEDİYESİ HANGİ PARTİ?

31 Mart 2019 Mersin Yerel Seçimleri doğrultusunda halk, belediye başkanı ve 13 ilçenin belediye başkanlarını kura çekmek için oy kullandı. Mersin Silifke İlçesi Seçim Sonuçlarına göre Mücahit Aktan MHP’den %43,98’lik bir oy payı ile Mersin Silifke Belediye başkanı olmaya hak kazandı.

MÜCAHİT AKTAN KİMDİR?

1998 senesinde Milliyetçi Hareket Partisinden idare heyeti üyesi olarak siyasete başladı. 1999 senesinde Silifke Belediyesinin MHP tarafınca kazanılmasıyla Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Garaj Amiri olarak vazife aldı. 2009 yılı yerel idareler seçimlerinde belediye meclis üyeliğine seçildi. Bu dönemde Silifke Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı.

Silifke Belediyesi Mücahit Aktan Silifke Mersin Gündem Politika Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort